Afrika Kollégium

2019. február 23-24-én került sor az Afrika Kollégium utolsó összejövetelére. A Lakitelek Népfőiskola 2017. március végén indította el szakmai képzését Afrika Kollégium címmel. A kollégium célja a magyar kormány Déli Nyitás stratégiájának részét képező Afrika-politika bemutatása volt a résztvevők számára, beleértve a stratégia célkitűzéseit és eszközrendszerét, a külgazdasági megfontolásokat, valamint a legfontosabb célországok sajátosságainak megismertetését.
2019.február.24. Vasárnap
Bővebben
Október 20. és 22. között került megrendezésre az Afrika Kollégium harmadik alkalma a Lakitelek Népfőiskolán. A három nap alatt számos szakmai és közösségépítő programon vehettek részt a kollégisták.
2018.október.24. Szerda
Bővebben
Az Afrika Kollégium résztvevői a nyári szabadegyetem keretében a dél-afrikai Angolával is megismerkedhettek. H.E. Lizeth Satumbo Penanag nagykövetasszony a Népfőiskolán tartott előadást a szabadegyetem hallgatóinak a távoli Angoláról.
2017.július.09. Vasárnap
Bővebben
A Népfőiskolán ezen a héten nyári szabadegyetemet szerveznek az Afrika- és a Tessedik Sámuel Kollégium résztvevői számára. A hét folyamán a kollégiumok tagjai érdekes és hasznos előadásokon vesznek részt, ki-ki a saját témakörében mélyítheti el ismereteit.
2017.július.06. Csütörtök
Bővebben
A hétvégén vette kezdetét az Afrika Kollégium elnevezésű képzés, amely többek között a magyar kormány Déli Nyitás stratégiájának részét képező Afrika-politikát kíséreli meg bemutatni a résztvevők számára, beleértve a stratégia célkitűzéseket és eszközrendszereket, a külgazdasági megfontolásokat, valamint a legfontosabb célországok sajátosságainak megismertetését.
2017.április.04. Kedd
Bővebben
2017. április 1-jén sor került a Tessedik Sámuel Kollégium és a vele párhuzamosan megrendezésre kerülő Afrika Kollégium hivatalos megnyitójára a Lakitelek Népfőiskolán.
2017.április.01. Szombat
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek

  • 1
  • 2