Kisvárda Kollégium

Részletek Készült: 2020. április 09. csütörtök, 05:26 A kötet, amely a Kisvárda Kollégium címet viseli, nem csupán Kisvárdát, hanem a Kisvárdai járást kívánja bemutatni. Illeszkedik abba a sorozatba, melyet a Lakiteleki Népfőiskola 2014-ben megkezdett, és ennek az értékfeltáró kiadványsorozatnak aktuális darabja.
2020.április.09. Csütörtök
Bővebben
A Kisvárda Kollégium áprilisban kezdte meg értékfeltáró munkáját Kisvárdán és környékén. Az elmúlt héten mintegy 23 településen jártak újra a résztvevők, folytatták a tavasszal elkezdett feladatot: hagyományőrzőket, értékeket kerestek.
2017.július.10. Hétfő
Bővebben
Az elmúlt héten került sor a Kisvárda Kollégium első terepmunkájára. Az értékfeltáró munkához mintegy 50 kutató csatlakozott. A nagyrészt egyetemistákból álló csoportok a Kisvárdai járás 23 települését tekintették meg.
2017.április.20. Csütörtök
Bővebben
Megkezdte értékfeltáró munkáját a Kisvárda kollégium. Ezen a héten számos települést keresnek fel a kollégiumban résztvevő csoportok Kisvárdán és környékén. A hallgatók a még fellelhető értékeket kutatják, valamint olyan hagyományőrző személyeket keresnek fel, akik ma is megélik és őrzik tradícióinkat.
2017.április.12. Szerda
Bővebben
A Lakiteleki Népfőiskola koordinálásában zajlanak a Kárpát-medencei magyar értékeket feltáró kollégiumok. Az értékfeltáró munka 2017-ben is folytatódik.
2017.január.03. Kedd
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek