Háromszék-Orbaiszék Kollégium

Kovásznán a kulturális központban mutatták be a Lakiteleki Népfőiskola Alapítvány által kezdeményezett, Kárpát-medencei Értékfeltáró Kutatás Háromszék-Orbaiszék Kollégiuma által az év folyamán a körzetben végzett értékfeltárási kutatás eredményeit.
2021.augusztus.15. Vasárnap
Bővebben
Részletek Készült: 2020. április 17. péntek, 04:00 Az értékfeltáró munka 63 résztvevője sok közös céllal végezte feladatát, de mindannyiunknak voltak egyéni indíttatásaink, kérdéseink, melyekre saját élethelyzetünkben válaszokat kerestünk.
2020.április.17. Péntek
Bővebben
Két egyhetes munka során mérték fel Orbaiszék településeinek teljes körű értéktárát. Az adatgyűjtést 54 fős csoport végezte, a második turnusra az elmúlt héten került sor (korábban áprilisban jártak Orbaiszéken a felmérést végzők).
2019.július.18. Csütörtök
Bővebben
A magyar közmédia Kárpát Expressz című műsora 2019. május 5-i adásában számolt be a Lakitelek Népfőiskola Háromszék-Orbaiszék Kollégiumának értékfeltáró munkájáról.
2019.május.07. Kedd
Bővebben
Mindennap élményekkel feltöltődve érkeznek vissza csomakőrösi szálláshelyükre azok a fiatalok, akik hétfőn kezdték meg az orbaiszéki értékfeltáró terepmunkát a Lakiteleki Népfőiskola Alapítvány külhoni értékfeltáró programjának részeként.
2019.április.10. Szerda
Bővebben
A helybeli tudást, a magyar értékeket át kell örökíteni a legkisebb faluban is, ehhez járul hozzá a Lakiteleki Népfőiskola Alapítvány által négy esztendeje indított Kárpát-medencei értékfeltáró program – hangsúlyozta Lezsák Sándor szombaton a Zabolai Csángó Múzeumban.
2019.március.19. Kedd
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek