Tessedik Sámuel Kollégium

2019. február 23-24-én zárult a Tessedik Sámuel Kollégium képzésének programsorozata. A 2017 márciusában a Lakiteleki Népfőiskola és a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében elindult képzés célja az öntevékenység ösztönzése, a közösségi művelődés gyakorlati ismereteinek, tapasztalatainak, jó példáinak elterjesztése volt.
2019.február.24. Vasárnap
Bővebben
Az ’56-os forradalom és szabadságharc ünnepét megelőző hétvégén került megrendezésre a Lakiteleki Népfőiskola és az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. által idén márciusban elindított Tessedik Sámuel Kollégium harmadik alkalma, melynek alapvető hívószava a „közösség” volt.
2018.október.21. Vasárnap
Bővebben
A Népfőiskolán ezen a héten nyári szabadegyetemet szerveznek az Afrika- és a Tessedik Sámuel Kollégium résztvevői számára. A hét folyamán a kollégiumok tagjai érdekes és hasznos előadásokon vesznek részt, ki-ki a saját témakörében mélyítheti el ismereteit.
2017.július.06. Csütörtök
Bővebben
A hétvégén került megrendezésre a Tessedik Sámuel Kollégium első alkalma, amelyet a Lakiteleki Népfőiskola és az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. közösen indított el.
2017.április.03. Hétfő
Bővebben
2017. április 1-jén sor került a Tessedik Sámuel Kollégium és a vele párhuzamosan megrendezésre kerülő Afrika Kollégium hivatalos megnyitójára a Lakitelek Népfőiskolán.
2017.április.01. Szombat
Bővebben
Az öntevékenység ösztönzése, a közösségi művelődés gyakorlati ismereteinek, tapasztalatainak, jó példáinak elterjesztése érdekében a Lakiteleki Népfőiskola és az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. 2017 márciusában Tessedik Sámuel Kollégiumot indít.
2017.március.10. Péntek
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek

  • 1
  • 2