Zoboralja Kollégium

Tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önöket a Zoboralja Értékfeltáró Kollégium záró konferenciájára. A rendezvény 2019. december 14.-én 10 órakkor kezdődik a felvidéki Pográny település kultúrházában.
2021.augusztus.08. Vasárnap
Bővebben
Részletek Készült: 2020. április 20. hétfő, 04:55 A lakiteleki Népfőiskolán a kezdetek óta, a kilencvenes évek elejétől szervezünk Kárpát-medencei magyar értékeket feltáró összejöveteleket, kollégiumokat, konferenciákat.
2020.április.20. Hétfő
Bővebben
Őseink értékeit magunkban hordozzuk, lelkünk, szívünk részei, meghatározzák gondolkodásunkat, olyannyira részeink, hogy sokszor nem is tudatosítjuk, természetesnek vesszük, mint a levegővételt. Ezt felismerve a Magyar Országgyűlés 2012 tavaszán elfogadta a magyar nemzet értékeiről és a hungarikumokról szóló törvényt.
2019.december.16. Hétfő
Bővebben
2019. szeptember 29-én kezdődött a munka az értékfeltáró kollégiumban. Immár az első forduló tapasztalataival felvértezve, a kérdőívek adatainak kiértékelése után értékleírásokat, mélyinterjúkat készítettek a kollégiumban tevékenykedők. A Lakiteleki Népfőiskola részéről dr. Horváth Zsolt látta el a technikai szervezői feladatokat, az értékfeltárás szakmai vezetője Tóth Klára, a CSEMADOK Közművelődési Szövetség területi választmányi alelnöke.
2019.október.07. Hétfő
Bővebben
2019. április 7-én indult el a munka az újabb Felvidéki értékfeltárás során. A kollégium kutatóinak központja Alsóbodokon volt. A Lakiteleki Népfőiskola részéről dr. Horváth Zsolt látta el a technikai szervezői feladatokat, az értékfeltárás szakmai vezetője Tóth Klára, a CSEMADOK Közművelődési Szövetség területi választmányi alelnöke.
2019.április.16. Kedd
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek