Innováció kollégium

December 1-3. között tartották az Innováció Kollégium utolsó, záró alkalmát. Ezen a hétvégén is jeles előadók tisztelték meg a kollégium résztvevőit.
2023.december.19. Kedd
Bővebben
2023. december 2-án három népfőiskolai kollégium záró összejövetelét tartották a Hungarikum Ligetben.
2023.december.05. Kedd
Bővebben
A Robotika, Sinkovics és Innováció kollégium érdekes előadásokkal és szemináriumokkal töltötte a hétvégét a Népfőiskolán.
2023.május.19. Péntek
Bővebben
A Lakiteleki Népfőiskola a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem szakmai közreműködésével indította el a tematikus kollégiumot 2021 őszén. A mostani alkalommal az innovációs ökoszisztémák hazai és nemzetközi tapasztalatait, összefüggéseit, gazdasági vonatkozásait járták körbe az előadók és a résztvevők. Ezek mellett szó esett a mesterséges intelligencia és a kriptopénzek világáról és a hazai ifjúságkutatás aktuális eredményeiről is. Az előadások aktív diskurzussal értek véget, amelyeknél szinte egybehangzó megállapítás volt, hogy közös felelősségünk van korunk kihívásainak jövőbemutató kezelése kapcsán.
2023.február.24. Péntek
Bővebben
Az Innováció Kollégiumot a lakiteleki Népfőiskola, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem szakmai közreműködésével indította el 2021. szeptemberében. A kollégiumban válaszokat keresnek arra, hogy a művészetek és a különböző tudományterületek, technikai újítások, hogyan tudják együttesen jobbá tenni környezetünket, életkörülményeinket. A kollégiumi képzés 2021-2023. év között nyolc alkalommal kerül megrendezésre, amelynek keretében negyedévenként egy-egy bentlakásos hétvégét töltenek el a résztvevők a lakiteleki Népfőiskolán, valamint két nyári szabadegyetem is része a programnak.
2021.október.22. Péntek
Bővebben
A lakiteleki Népfőiskola a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) közreműködésével 2021. szeptember végén szakmai képzést indít.
2021.szeptember.05. Vasárnap
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek