Ibero-America Kollégium

Az elmúlt hétvégén tartotta záró rendezvényét az Ibér–Amerika Kollégium és Kerkai Jenő Népfőiskolai Kollégium. Mindkét kollégium 2 év leforgása alatt külön munkát folytatott, a résztvevők előadásokon és különböző programokon vehettek részt.
2016.november.15. Kedd
Bővebben
„Világok találkozása” – ez volt a hívó gondolata a Lakiteleki Népfőiskolán működő Ibér-Amerika Kollégiumnak, melynek hivatalos képzési időszaka két és fél év után a hétvégén ér véget.
2016.november.11. Péntek
Bővebben
Szankon, az 1451-ben már írásos emlékekben említett településen tartotta kihelyezett hétvégi alkalmát a Lakiteleki Népfőiskola Ibér-Amerika Kollégiuma.
2015.november.10. Kedd
Bővebben
Tartalmas előadásokat hallgathattak a résztvevőkJúlius 1-5-ig tartott a népfőiskolán a Kárpát-medencei Népfőiskolai Szabadegyetem, amelyen a Kerkai Jenő kollégium, Ibero-America kollégium hallgatói mellett egyénileg érkező vendégek is részt vettek.
2015.július.07. Kedd
Bővebben
Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Népfőiskolai Alapítvány kuratóriumának elnöke a Lakiteleki Népfőiskolán tartott megnyitón hangsúlyozta, hogy a szabadegyetem olyan meghívásos nemzetpolitikai műhely, amely az elmúlt hónapok népfőiskolai törekvéseit, feladatait, eredményeit, tapasztalatait összegzi.
2015.július.01. Szerda
Bővebben
2015. február 28-án „Háborúból háborúba – az Iszlám Állam térhódítása” címmel tartott előadást a Panoráma című televíziós műsor egykori legendás műsorvezetője, Chrudinák Alajos a Népfőiskola Kölcsey Házában, a Keleti Nyitás Kollégium, az Ibero-Americá, a Kerkai Jenő Népfőiskolai Kollégium, valamint számos érdeklődő jelenlétében.
2015.március.01. Vasárnap
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek

  • 1
  • 2