Robotika Kollégium

A Robotika Kollégium kétéves munkája során egy Rubik kocka kinézetű robot került megépítésre, mely a Kiállítóház termeiben lát el digitális tárlatvezetési feladatot.
2023.december.20. Szerda
Bővebben
2023. december 2-án három népfőiskolai kollégium záró összejövetelét tartották a Hungarikum Ligetben.
2023.december.05. Kedd
Bővebben
2023. szeptember 29. és október 1-je között a Népfőiskolán folytatta projektjét a Robotika kollégium. A három havonta megrendezésre kerülő kollégiumon egy tárlatvezető robot építésével foglalkoznak a résztvevők.
2023.október.13. Péntek
Bővebben
A Robotika, Sinkovics és Innováció kollégium érdekes előadásokkal és szemináriumokkal töltötte a hétvégét a Népfőiskolán.
2023.május.19. Péntek
Bővebben
A Robotika Kollégium első hétvégéje szeptember 24. péntek estétől, 26.vasárnap délig tartott. A kollégium kezdő hétvégéjén más kollégiumokhoz képest rendhagyóan egy előadóval Kiss Róberttel, a Bányai Júlia Gimnázium, matek, kémia, informatika szakos tanárával tartotta meg a hétvégi előadásait és gyakorlati műhelymunkáit a robotika világában.
2021.október.11. Hétfő
Bővebben
A robotika három törvénye: A robotnak nem szabad kárt okoznia emberi lényben, vagy tétlenül tűrnie, hogy emberi lény bármilyen kárt szenvedjen. A robot engedelmeskedni tartozik az emberi lények utasításainak, kivéve, ha ezek az utasítások az első törvény előírásaiba ütköznének. A robot tartozik saját védelméről gondoskodni, amennyiben ez nem ütközik az első vagy második törvény bármelyikének előírásaiba.
2021.szeptember.10. Péntek
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek