Év végi záró értekezletet tartottak a Népfőiskola munkatársai

Részletek Készült: 2017. december 17. vasárnap, 05:39 December 16-án 11 órakor a Népfőiskola munkatársai gyűltek össze a Lakodalmas Házban, ahol közösen értékelték a 2017. esztendő eseményeit. Bende Lajosné népfőiskolai munkatárs nyugdíjba vonulása alkalmából ajándéktárgyat kapott.

December 16-án 11 órakor a Népfőiskola munkatársai gyűltek össze a Lakodalmas Házban, ahol közösen értékelték a 2017. esztendő eseményeit. Bende Lajosné népfőiskolai munkatárs nyugdíjba vonulása alkalmából ajándéktárgyat kapott.Lezsák Sándorné, a Népfőiskola igazgatója köszöntötte a munkatársakat. Kérte, hogy Bende Lajosné Évike álljon mellé. Mint mondta, igazgatóként nagy öröm, amikor a vendégektől azt lehet hallani, hogy a Népfőiskola nagyon szép hely. Ehhez mindenki munkájára szükség van, kell jó program, tiszta épületek, finom étel, és szép környezet is. A Népfőiskola környezetének rendezettségében munkálkodott mindig Bende Lajosné is, aki közreműködésével a szép virágok, a gondoskodás mindenki számára látható volt. Bende Lajosné nyugdíjba vonul. A közös évek emlékére egy Zsolnay vázát ajándékozott neki a Népfőiskola igazgatója.

Lezsák Sándor, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke röviden értékelte a 2017-es esztendőt. A folyamatban lévő fejlesztési programnak a következő évben további lépései lesznek. Ahogy összegezte, a Népfőiskola olyan hely, ahol a közösségek számára adnak lehetőséget sikerélményre, konferencia, tanfolyam, képzés vagy épp kirándulás keretében. A népfőiskolai munkát erősíti a Nemzeti Művelődési Intézet országos tevékenysége is. Lezsák Sándor elmondta, hogy a későbbiekben további munkatársakra lesz szükség a Népfőiskolán. Elsősorban lakiteleki munkatársakat keresnek, majd a környező településekről, majd távolabbi helyekről. Örülne, ha környezetünkből többen tudnának csatlakozni a Népfőiskolához.

Az év végi értekezlet közös ebéddel zárult.


További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban