2016

A Lakitelek Népfőiskola 2017. március végén szakmai képzést indít Afrika Kollégium elnevezéssel. A kollégium célja a magyar kormány Déli Nyitás stratégiájának részét képező Afrika-politika bemutatása a résztvevők számára, beleértve a stratégia célkitűzéseit és eszközrendszerét, a külgazdasági megfontolásokat, valamint a legfontosabb célországok sajátosságainak megismertetését.
2016.december.23. Péntek
Bővebben
A Népfőiskola, mint Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér idén először rendezte meg úszóversenyét a Gyarmati Dezső Tanuszodában, amely az egészségtudatos életmód fejlesztése témakörében szerveződött. A megjelenteket Molnárné Lezsák Anna köszöntötte.
2016.december.20. Kedd
Bővebben
Szeretettel hívunk és várunk Lakitelekről minden fiatalt általános iskola harmadik osztálytól nyolcadik osztályig Lakitelek első úszóversenyére, mely 2016. december 19-én lesz a Népfőiskola Gyarmati Dezső Tanuszodájában..Részletekért kattintson a Tovább gombra!Tovább
2016.november.24. Csütörtök
Bővebben
Az elmúlt hétvégén tartotta záró rendezvényét az Ibér–Amerika Kollégium és Kerkai Jenő Népfőiskolai Kollégium. Mindkét kollégium 2 év leforgása alatt külön munkát folytatott, a résztvevők előadásokon és különböző programokon vehettek részt.
2016.november.15. Kedd
Bővebben
A Kárpát-medencei magyar népfőiskolai mozgalom megújítása érdekében a Lakiteleki Népfőiskola 2014-ben Kerkai Jenő Népfőiskolai Kollégiumot indított, a névadó születésének 110. évfordulóján.
2016.november.11. Péntek
Bővebben
„Világok találkozása” – ez volt a hívó gondolata a Lakiteleki Népfőiskolán működő Ibér-Amerika Kollégiumnak, melynek hivatalos képzési időszaka két és fél év után a hétvégén ér véget.
2016.november.11. Péntek
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek