Oktatás, kultúra


A Lakiteleki Népfőiskola és az IKoN Egyesület közös pályázati felhívásában hét témakörben várjuk Horthy István életének különböző mozzanatait feldolgozó dolgozatok rövid összefoglalóját.
2024.április.24. Szerda
Bővebben
A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány és az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért Egyesület (IKON) szervezésében 2024. március 6-8. között Lakiteleken a Hungarikum Ligetben került sor a Rongyos Gárda történetét bemutató tudományos konferenciára.
2024.március.17. Vasárnap
Bővebben
A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány, a Hungarikum Bizottság, a Nemzeti Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft., a RETÖRKI Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Levéltár Nonprofit Közhasznú Kft. és a Dunaversitas Egyesület Sára Sándor emlékezetére meghirdeti a XXIII. Lakiteleki Filmszemlét.
2024.március.12. Kedd
Bővebben
Tizenkettedik alkalommal került megrendezésre a lakiteleki Népfőiskolán, a Hungarikum Ligetben az orosz műveltségi vetélkedő.
2023.december.17. Vasárnap
Bővebben
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Dr. Raffai Péter ,,Jézus és a tudós" Gondolatok a tudományról és a keresztény hitről előadására. A szeptember 21-ei gondolatébresztő alkalom számos érdekességet tartogat vendégeinknek.
2023.szeptember.09. Szombat
Bővebben
Továbbra is várjuk a jelentkezéseket a Németh László Gimnázium kihelyezett tagozatához, lezárt 10. évfolyamos középiskolai bizonyítvánnyal!
2023.augusztus.08. Kedd
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek