2013

Az alábbiakban adjuk közre októberben hirdetett pályázatunk részletes eredményét.
2013.december.19. Csütörtök
Bővebben
Lezsák Sándor fontosnak tartja a kormány keleti nyitás politikáját, mert véleménye szerint nemcsak megismerni kell a földrajzi értelemben távoli országokat, hanem a kapcsolatokat is meg kell erősíteni.
2013.december.14. Szombat
Bővebben
Mindig izgalommal várjuk ezeket a találkozásokat, és sajnáljuk, ha néhány, rég nem látott társunk nem tud csatlakozni hozzánk. A program indulása előtt – mint általában – az utolsó pillanatig is történtek változások a résztvevők körében.
2013.november.13. Szerda
Bővebben
A népi kultúra iránt érdeklődő és azt művelő Kösöntyű néptánccsoport tagjai újabb közösségi élményeket és ismereteket gyűjthettek 2013. július 4-én, a lakiteleki Népfőiskolán, a kalotaszegi női viseleteket bemutató előadáson.
2013.július.07. Vasárnap
Bővebben
Május sok felkészüléssel járt, hogy utolsó hétvégéjén, május 26-án megünnepelhessük 20 éves fennállásunkat. A néptánccsoport már az év elején terveket szőtt, ötleteket gyűjtött, ruhákat varratott, színpadképet állított össze, és természetesen addig is eleget tett számos felkérésnek. Sűrített próbáinkból mindenki kivette a részét, és ugyan nem panaszképpen írom, de igen csak elfáradt a csapat.  A német út is hosszú volt, 1400 km-t buszoztunk, igaz teljes kényelemben.
2013.június.02. Vasárnap
Bővebben
A Szent-Györgyi Albert Kollégium 2012 decemberében befejezte programját a Lakitelek Népfőiskolán. A résztvevők azonban úgy döntöttek, hogy a kétéves képzés során létrejött szakmai közösséget és baráti társaságot a jövőben is együtt szeretnék tartani. Az első összejövetelünkre 2013. április 26-28-a között került sor, Kőszegen.Tovább
2013.május.28. Kedd
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek