Kína Kollégium

A Kína Kollégium hatodik képzési alkalma 2020. október 9. és 11. között zajlott. A találkozó tematikájának középpontjában Kína, mint a változó világrend központi állama állt.
2020.október.12. Hétfő
Bővebben
A Kína Kollégium ötödik képzési alkalma 2020. február 28. és március 1. között zajlott. A találkozó tematikájának középpontjában az interdiszciplinaritás állt.
2020.március.03. Kedd
Bővebben
A Kína Kollégium negyedik képzési alkalma 2019. november 22. és szeptember 24. között zajlott. A találkozó tematikájának középpontjában a kínai hadviselés, valamint a kínai gazdaság állt.
2019.november.27. Szerda
Bővebben
2019. június 14. és 16. között került megrendezésre a Kína Kollégium második képzési hétvégéje. A programsorozat nyitórendezvényeként professzor Dr. Kásler Miklós miniszter Nemzeti nagyvizit, nemzetközi nagyvizit címmel tartott nagy ívű, számos momentumában mélységesen elgondolkodtató, az ember kulturális, társadalmi szerepét is érintő, kiemelkedő sikerű előadást.
2019.június.17. Hétfő
Bővebben
2019. április 26-án vette kezdetét a Lakitelek Népfőiskola Kína Kollégiumának képzési sorozata. Az ünnepélyes megnyitón Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter köszöntötte a megjelenteket. Köszöntőjében kiemelte a Népfőiskola munkájának fontosságát, majd beszélt a Magyar Falu programról és a családvédelmi akciótervről is. Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke beszédében kiemelte, mennyire lényeges a Népfőiskolán olyan kollégiumokat szervezni, amelyek elősegítik a magyar fiatalok ismeretszerzését a nemzetközi kapcsolatok kiemeltnek tekinthető szakirányai terén.
2019.május.02. Csütörtök
Bővebben
A Lakitelek Népfőiskola Kína Kollégium néven 2019 áprilisában szakirányú képzést indít, amelynek fő célja a kormányzati célrendszerben, mint a keleti-nyitás stratégiájának meghatározó államával, központi helyet elfoglaló Kínával összefüggő külpolitikai irányvonal sajátosságainak, valamint az ázsiai állammal összefüggő komplex ismeretek bemutatása.
2019.március.05. Kedd
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek

  • 1
  • 2