Hungarikum vetélkedő

8. évfolyamosok versenyeztek a Hungarikum Ligetben, Lakiteleken.
2024.április.04. Csütörtök
Bővebben
A tavalyi év végén 7., 8., 9. és 10. osztályos diákok számára meghirdetett Értékek, kincsek, hagyományok a Kárpát-medencében című hungarikum vetélkedő 8. osztályosok részére meghirdetett versenye lezárult. Az elődöntő és a döntő a lakiteleki Népfőiskolán került megrendezésre március 25-26-án.
2024.április.02. Kedd
Bővebben
A tavalyi év végén 7., 8., 9. és 10. osztályos diákok számára meghirdetett Értékek, kincsek, hagyományok a Kárpát-medencében című hungarikum vetélkedő 7. osztályosok részére meghirdetett versenye lezárult. Az elődöntő és a döntő a lakiteleki Népfőiskolán került megrendezésre február 21-22-én.
2024.február.24. Szombat
Bővebben
A Lakiteleki Népfőiskola – a Magyar Országgyűlés, a Hungarikum Bizottság és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával – újra meghirdeti vetélkedőjét a hungarikum mozgalom népszerűsítése, valamint nemzeti értékeink megismertetése érdekében.
2023.október.22. Vasárnap
Bővebben
A hungarikum kiránduláson Dr. Horváth Zsolt vezetésével közel ötszáz versenyző csapat közül minden korosztály legjobb három csapata vett részt. A kétnapos program során látogatást tettek a Parlamentbe, a Budai Várba és Ópusztaszerre.
2023.szeptember.04. Hétfő
Bővebben
A tavalyi év végén általános és középiskolás diákok számára meghirdetett Értékek, kincsek, hagyományok a Kárpát-medencében című hungarikum vetélkedő 8. osztályosok részére meghirdetett versenye lezárult. Az elődöntő és a döntő a lakiteleki Népfőiskolán került megrendezésre március 21-én és 22-én.
2023.március.22. Szerda
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek

  • 1
  • 2