Felső-Bodrogköz Kollégium

A Lakiteleki Népfőiskola szervezésében, a Miniszterelnökség, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Hungarikum Bizottság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával megtartotta első összejövetelét a Bodrogköz Kollégium, amely a nevezett terület magyarsága értékeinek, kulturális és szellemi állapotának felmérését tűzte ki céljául. Az értékfeltáró kutatómunkára 2017. október 8. és 15. között kerül majd sor.
2021.július.29. Csütörtök
Bővebben
„Örülök, hogy megtaláltak minket is a Felső-Bodrogközben.” Egy olyan könyvet vehetünk kézbe, mely a Felső-Bodrogközben végzett értékfeltáró munka eredményeit hivatott bemutatni.
2020.április.14. Kedd
Bővebben
Szeptember 22-én, a Királyhelmeci Gimnáziumban tartott zárórendezvénnyel fejezte be közel egy éves munkáját a Felső-Bodrogköz Értékfeltáró Kollégium. A kollégium munkájában 7 egyetem 40 hallgatója és oktatója vett részt.
2018.szeptember.24. Hétfő
Bővebben
Királyhelmecen a Bodrogközi Magyar Közösség Házában tartották meg a hét végén a Lakiteleki Népfőiskola szervezésében megvalósult Felső-Bodrogköz Kollégium értékfeltáró kutatómunka második szakaszának eredményeit bemutató összejövetelt.
2018.május.16. Szerda
Bővebben
A Lakiteleki Népfőiskola szervezésében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával megtartotta második összejövetelét a Bodrogköz Kollégium, amely az adott terület magyarsága értékeinek, kulturális és szellemi állapotának felmérését tűzte ki céljául. Az értékfeltáró kutatómunkára 2017. október 8. és 15. között került sor.
2017.október.18. Szerda
Bővebben
Részletek Készült: 2017. október 09. hétfő, 04:09 Október 8-15. között első körben kutatják fiatalok a Bodrogköz helyi értékeit. Az Alsó-Bodrogköz és Felső-Bodrogköz Értékfeltáró Kollégium munkája jó ütemben halad.
2017.október.09. Hétfő
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek

  • 1
  • 2