Hírek


Részletek Készült: 2020. január 23. csütörtök, 07:02 A globalizáció veszélyezteti a nemzeti értékeket, kultúrákat, ezért fontos megőrizni a helyi és nemzeti kincseket - hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter, a Hungarikum Bizottság elnöke szerdán a Hungarikumok Klubja rendezvényén a Parlamentben.
Bővebben
Részletek Készült: 2020. január 09. csütörtök, 10:11 Huszonöt hektáros területen épül a Hungarikum Liget Lakiteleken, a Népfőiskolán. Harmincmilliárd forintos kiemelt állami beruházás során valósul meg a magyar értékek kikötője, ahol minden mindennel összefügg.
Bővebben
Részletek Készült: 2019. december 28. szombat, 12:31 Kürtszóval kezdődött, és azzal is fejeződött be az a jótékonysági vadászat, melyet az ország összes megyéjében pénteken rendeztek. Bács-Kiskun megyében a Lakitelek Népfőiskolán volt a megnyitó és a teríték is.
Bővebben
Részletek Készült: 2019. december 24. kedd, 17:57 Ünnepi beszélgetés Lezsák Sándorral az Országgyűlés alelnökével.
Bővebben
Részletek Készült: 2019. december 19. csütörtök, 15:51 A rendszerváltás egyik meghatározó szereplőjeként a mai napig aktívan politizál Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke. A nemrég magas állami kitüntetésben részesült József Attila-díjas magyar költő a közelmúltban a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tartott előadást az MDF megalakulásáról. Ennek apropóján kérdezték a rendszerváltásról, a lakiteleki népfőiskolai mozgalomról, a hungarikumok jelentőségéről és az NKE jövőjéről.
Bővebben