2009

Véget ért a a Kistérségi és Kisközösségi Televíziók X. Filmszemléje. Az alábbiakban közöljük a részletes végeredményt:
2009.november.30. Hétfő
Bővebben
Lakiteleken, hagyományosan október 23. előestéjén, a Templom téri ’56-os kopjafánál emlékeztek meg az ötvenhárom esztendeje kitört forradalomról és szabadságharcról.
2009.október.30. Péntek
Bővebben
Nyolc hazai és három határon túli általános iskola ötven harmadikos és negyedikes kisdiákjának részvételével a Lakitelek Népfőiskola Kölcsey Házában rendezték meg szerdán a Kisiskolák Tollas Tibor Helyesíró Versenyét.
2009.október.28. Szerda
Bővebben
A X. Kistérségi és Kisközösségi Televíziók Filmszemléje felhívásában kiírt határidőig, 2009. október 10-ig a hazai és határon túli alkotóműhelyekből, stúdiókból, egyénileg rendezőktől és szerkesztőktől, tovább amatőr filmesektől összesen 96 nevezés érkezett.
2009.október.26. Hétfő
Bővebben
Ifjúsági horgászverseny Huszonhat pecás részvételével szombaton második alkalommal rendezték meg a Kácsor László Ifjúsági Horgászversenyt. A találkozónak, melyet a Lakitelek Népfőiskola és a Bács-Hosz (megyei horgászegyesület) közösen szervezett ezúttal Kalócz Antal egyik halastava adott otthont.
2009.szeptember.21. Hétfő
Bővebben
Szombaton, a Lakitelek Népfőiskola Széchenyi Házában tartotta tanévnyitóját a kecskeméti Németh László Dolgozók Gimnáziumának lakiteleki tagozata.
2009.szeptember.20. Vasárnap
Bővebben

Kategóriák

Archivált kategóriák

Címkék

Évek