Ma 2020 július 12. Vasárnap, Izabella és Dalma napja van. Holnap Jenő napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Email Nyomtatás

2016. évi programnaptár

Esemény 

2016 jan. 27. 17:00 óra

Mindszenty Vándoregyetem - első előadás

Hol:
Meghívók, pályázatok -
Kategória:
2016. évi programnaptár

Képaláírás


A Mindszenty Társaság és a Lakiteleki Népfőiskola közös szervezésében 2016. január 27-én, szerda délután 17 órai kezdettel lesz a

MINDSZENTY VÁNDOREGYETEM

első előadása a Lakiteleki Népfőiskola Kölcsey Házában.


Témája: A családi otthonteremtési kedvezményekről (CSOK, lakástámogatás…)

Előadó: Dr. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, a KDNP alelnöke

Bevezeti: Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, a Népfőiskola és a Mindszenty Társaság vezetője

A lakástámogatásokkal, kedvezményekkel kapcsolatos kérdéseket előzetesen is várjuk a FIDESZ választókerületi központjában: FIDESZ iroda, 6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 2., Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Mindszenty bíboros érseki körleveléből, 1946. V. 15.:

GYERMEKÁLDÁS: Az életben semmi sincs cél és rendeltetés nélkül; az anyatest sincs. Ennek rendeltetése: adjon gyermeket! Ezért van meg az emberben az életnemzést szolgáló alkat. A nemek különbözőségének semmi értelme, ha a gyereknemzés gondolatát el lehetne sikkasztanunk. A házasság elsődleges célja is nyilván az emberi nem életének továbbvitele, az élet fáklyájának továbbadása. Ahogy az Isten adta az életet az elődök révén a mai szülőknek, úgy kell továbbadniuk ezeknek is mindazok számára, akiket Isten nekik akar juttatni.

HONLAPOK: www.lakitelek.hu/nepfoiskola; www.mindszenty.hu; www.fidesz.hu; www.kdnp.hu; www.nemzetiforum.hu; www.lezsaksandor.hu

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Július >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink