2022. december 2. péntek Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc, Olívia, Xavér napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Neumann János Kollégium

Neumann János Kollégium ötödik alkalommal

A Kollégium célja, hogy a hallgatók megismerkedjenek Neumann János tudományos életművének hatásaival, illetve olyan fejlesztésekről és kutatásokról értekezzenek, amelyek meghatározzák a világ és Magyarország következő évtizedeinek alakulását. Ennek érdekében az érintett hazai szakterületek jeles képviselőit hívják előadásokra, konzultációra, műhelymunkára.

Bővebben ...

Neumann János Kollégium negyedik hétvégi képzése

A Neumann János Kollégium negyedik alkalmához ért február végére. A tartalmas előadások mellett az épülő Hungarikum Kiállítóház műhelymunkái is eredményesen zajlottak.

Bővebben ...

Harmadik tematikus találkozójához érkezett a Neumann János Kollégium

A Neumann János Kollégiumot a Lakiteleki Népfőiskola és Nemzeti Művelődési Intézet indította útjára ez év tavaszán.

Bővebben ...

Neumann János Kollégium indul a Népfőiskolán

A lakiteleki Népfőiskola és a Nemzeti Művelődési Intézet 2019 május végén szakmai képzést indít Neumann János Kollégium elnevezéssel. A kollégium célja, hogy a hallgatók megismerkedjenek Neumann János tudományos életművével, illetve olyan fejlesztésekről és kutatásokról értekezzenek, amelyek meghatározzák a világ következő 5-10 évének alakulását. Fontos hogy, a digitális jövőkép kérdéseire, helyi és nemzeti szintű válaszokat találjunk.

Bővebben ...