Ma 2019 június 26. szerda, János és Pál napja van. Holnap László napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Állásajánlataink

Egészségügy, fürdőgyógyászat területén dolgozó munkatársakat keresünk

E-mail Nyomtatás PDF

A Népfőiskola Alapítvány 2021. évi munkakezdéssel új munkakörök betöltésére hívja fel azok figyelmét, akik a jövőben szívesen dolgoznának az egészségügy, fürdőgyógyászat területén. Keresett munkakörök: gyógytornász, gyógymasszőr, fizikoterápiás szakasszisztens, orvosasszisztens, ápoló, uszodamester, uszodagépész, gyógytestnevelő – gyógyúsztató, adminisztrátor/asszisztens.

Tovább
 

Vagyongazdálkodási referens munkatársat keres az NMI

E-mail Nyomtatás PDF

A Nemzeti Művelődési Intézet munkatársat keres vagyongazdálkodási referens munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban. Az NMI Művelődési Intézet Közhasznú Kft. a Népfőiskola Alapítvány intézményrendszeréhez tartozó, jogilag önálló intézmény.

Tovább
 

Kertész munkatársat keresünk

E-mail Nyomtatás PDF

A Lakitelek Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres kertész munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban.

Tovább
 

Lovász munkatársat keresünk

E-mail Nyomtatás PDF

A Lakitelek Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres lovász munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban.

Tovább
 

Virágkertész munkatársat keresünk

E-mail Nyomtatás PDF

A Lakitelek Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres virágkertész munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban.

Tovább
 

TB- és bérügyintéző munkatársat keres az NMI

E-mail Nyomtatás PDF

A Nemzeti Művelődési Intézet munkatársat keres TB- és bérügyintéző munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban. Az NMI Művelődési Intézet Közhasznú Kft. a Népfőiskola Alapítvány intézményrendszeréhez tartozó, jogilag önálló intézmény.

Tovább
 

Számviteli ügyintéző munkatársat keres az NMI

E-mail Nyomtatás PDF

A Nemzeti Művelődési Intézet munkatársat keres számviteli ügyintéző munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban. Az NMI Művelődési Intézet Közhasznú Kft. a Népfőiskola Alapítvány intézményrendszeréhez tartozó, jogilag önálló intézmény.

Tovább
 

Főkönyvelő munkatársat keres az NMI

E-mail Nyomtatás PDF

A Nemzeti Művelődési Intézet munkatársat keres főkönyvelő munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban. Az NMI Művelődési Intézet Közhasznú Kft. a Népfőiskola Alapítvány intézményrendszeréhez tartozó, jogilag önálló intézmény.

Tovább
 

Parkgondozó munkatársat keresünk

E-mail Nyomtatás PDF

A Lakitelek Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres parkgondozó munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban.

Tovább
 

Takarító munkatársat keresünk

E-mail Nyomtatás PDF

A Lakitelek Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres takarító munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban.

Tovább
 


1. oldal / 2

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Június >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink