Ma 2020 augusztus 7. péntek, Ibolya napja van. Holnap László napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Állásajánlataink

Raktáros–konyhai adminisztrátor munkatársat keresünk

E-mail Nyomtatás PDF

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres raktáros–konyhai adminisztrátor munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk az alábbi felhívásban olvashatók.

Tovább
 

Az új fürdő és fürdőgyógyászat munkatársakat keres

E-mail Nyomtatás PDF

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres uszodagépész, uszodamester, szaunamester, medenceőr, és pénztáros munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk az alábbi felhívásban olvashatók.

Tovább
 

Parkgondozó munkatársat keresünk

E-mail Nyomtatás PDF

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres parkgondozó munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk az alábbi felhívásban olvashatók.

Tovább
 

Épület-villamossági/műszaki karbantartó munkatársat keresünk

E-mail Nyomtatás PDF

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres épület-villamossági/műszaki karbantartó munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk az alábbi felhívásban olvashatók.

Tovább
 

Épület karbantartó munkatársat keresünk

E-mail Nyomtatás PDF

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres épület karbantartó munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk az alábbi felhívásban olvashatók.

Tovább
 

Uszodamester munkatársat keresünk

E-mail Nyomtatás PDF

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres uszodamesteri munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk az alábbi felhívásban olvashatók.

Tovább
 

Lovász munkatársat keresünk

E-mail Nyomtatás PDF

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres lovász munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk az alábbi felhívásban olvashatók.

Tovább
 


Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Augusztus >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink