2021. augusztus 2. hétfő Lehel, Özséb napja van. Holnap Hermina, Kira napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Pályázati felhívás tanulmányi ösztöndíjra

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma 2018-ban Nagy Alajos – Kishegyi Elek tanulmányi ösztöndíjat alapított. A 2018/2019. tanévben összesen 2.800.000 Ft-ot, a 2019/2020. tanévben 7.400.000 Ft-ot, a 2020/2021.tanévben 7.425.000 Ft-ot folyósítottunk lakiteleki diákok részére.

Bővebben ...

NAGY ALAJOS-KISHEGYI ELEK TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ 2. FÉLÉV - EREDMÉNYHIRDETÉS

A Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma 2020. július 10-én, immáron harmadik alkalommal hirdette meg a Nagy Alajos - Kishegyi Elek tanulmányi ösztöndíjat. Az ösztöndíjra azok a nappali, levelező tagozatos egyetemista, főiskolás fiatalok, vagy most felvételiző érettségizett diákok jelentkezhettek, akik legalább három esztendeje lakiteleki állandó lakcímmel rendelkeznek. Az előző tanulmányi félévben 33 hallgató részesült a Népfőiskola ösztöndíjában.

Bővebben ...

NAGY ALAJOS-KISHEGYI ELEK TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ - EREDMÉNYHIRDETÉS

A Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma 2020. július 10-én, immáron harmadik alkalommal hirdette meg a Nagy Alajos - Kishegyi Elek tanulmányi ösztöndíjat. Az ösztöndíjra azok a nappali, vagy levelező tagozatos egyetemista, főiskolás fiatalok, vagy most felvételiző érettségizett diákok jelentkezhettek, akik legalább három esztendeje lakiteleki állandó lakcímmel rendelkeznek.

Bővebben ...

Nagy Alajos - Kishegyi Elek tanulmányi ösztöndíj díjazottjai

A Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma döntött a Nagy Alajos - Kishegyi Elek tanulmányi ösztöndíjra pályázók nyerteseiről. A döntés értelmében, ebben a félévben az alábbi személyek kapnak ösztöndíjat a lakiteleki Népfőiskolától:

Bővebben ...

Módosított határidő: Nagy Alajos - Kishegyi Elek tanulmányi ösztöndíj

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma 2018-ban Nagy Alajos tanulmányi ösztöndíjat alapított. Az előző tanévben összesen 2.800.000 Ft-ot folyósítottunk lakiteleki diákok részére. Azok az egyetemista, főiskolás, lakiteleki fiatalok jelentkezhetnek, akik legalább három esztendeje lakiteleki állandó lakcímmel rendelkeznek és előző félévük tanulmányi eredményét, átlagát, fényképes önéletrajzot, valamint a kitöltött pályázati adatlapot postán határidőre megküldik (Népfőiskola Alapítvány, 6065 Lakitelek, Felsőalpár 3.).

Bővebben ...

Szeptemberben indul a Nagy Alajos-ösztöndíj program Lakiteleken

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma Nagy Alajos ösztöndíjat alapított Lakiteleken élő főiskolás és egyetemista fiatalok részére. Az Alapítvány egykori kurátoráról elnevezett ösztöndíj első alkalommal a 2018/2019. tanév első félévében kerül folyósításra.

Bővebben ...

Nagy Alajos tanulmányi ösztöndíj

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma Nagy Alajos ösztöndíjat alapított. Az ösztöndíjat olyan főiskolások és egyetemisták részére hirdettük meg, akik Lakiteleken élnek. A pályázók március 15-ig adhatták le jelentkezésüket. A jelentkezés feltétele a lakiteleki állandó lakcím, iskolalátogatási/jogviszony igazolás és önéletrajz voltak.

Bővebben ...

XII. Kistérségi és kisközösségi televíziók filmszemléjének eredménye

A Lakiteleki Népfőiskola, a Szent István Egyetem és a Dunaversitas Egyesület idén XII. alkalommal hirdette meg a Kistérségi és Kisközösségi Televíziók Filmszemléjét. Az idei Lakatos Vince filmrendező emlékére tartott szemlének 2011. november 7 és 10-e között, a Lakiteleki Népfőiskola adott otthont.

Bővebben ...