2022. december 2. péntek Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc, Olívia, Xavér napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Balázs Ferenc Kollégium

Kollégiumok hétvégéje

A Kárpát-medence minden részéből érkezett az a 160 ember, akinek 2011. február 25-27. között kezdődött meg kollégiumi képzése. A hétvégét Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke nyitotta meg a Népfőiskola Kölcsey Házában. Köszöntőjében elmondta, hogy a Lakitelek Népfőiskolán három új kollégium indul most egy időben.

Bővebben ...

Balázs Ferenc Kollégium

Képtárunk új galériával frissült

Időpont: 2010. február 25-27.

Ide kattintva megtekinthetik a képeket

Útjára indult a Balázs Ferenc Kollégium

Várakozással teli érkeztünk Kőszegtől Csíkszentimréig, Szepitől Bácskertesig – hogy csak a „végeket” említsem. Jöttünk a szélrózsa minden irányából. Jöttünk, mert valami hívott. Hívott, hogy Balázs Ferenc nyomdokain járva elősegítsük környezetünk, szűkebb és tágabb értelemben hazánk alakulását, fejlődését. Egy igazi népfőiskola jött össze a Népfőiskolán.

Bővebben ...