2022. december 2. péntek Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc, Olívia, Xavér napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Kerkai Jenő Kollégium

Véget ért a Kerkai Jenő Népfőiskolai Kollégium

A Kárpát-medencei magyar népfőiskolai mozgalom megújítása érdekében a Lakiteleki Népfőiskola 2014-ben Kerkai Jenő Népfőiskolai Kollégiumot indított, a névadó születésének 110. évfordulóján.

Bővebben ...

Szabadegyetem a népfőiskolán

Tartalmas előadásokat hallgathattak a résztvevők

Július 1-5-ig tartott a népfőiskolán a Kárpát-medencei Népfőiskolai Szabadegyetem, amelyen a Kerkai Jenő kollégium, Ibero-America kollégium hallgatói mellett egyénileg érkező vendégek is részt vettek.

Bővebben ...

Kínai nagykövet a népfőiskolán

A Kerkai Jenő Kollégium keretében előadást tartott a Lakitelek Népfőiskolán Xiao Qian, a Kínai Népköztársaság magyarországi nagykövete.

Bővebben ...

Felavatták Kerkai Jenő jezsuita szerzetes mellszobrát a Népfőiskolán

Kerkai Jenő jezsuita szerzetes bronz mellszobrát vasárnap leplezték le a Lakiteleki Népfőiskolán. Az alkotást Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke és Bíró Zoltán irodalomtörténész, a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum főigazgatója avatta fel.

Bővebben ...

Kerkai Jenő Kollégium a Népfőiskolán

A Kárpát-medencei magyar népfőiskolai mozgalom megújítása érdekében a Lakiteleki Népfőiskola 2014 február-márciusában KERKAI JENŐ Népfőiskolai Kollégiumot indít, a névadó születésének 110. évfordulóján.

Részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább