Ma 2019 február 17. vasárnap, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

Versenyfelhívás - Történemi vetélkedő általános iskolásoknak

E-mail Nyomtatás PDF

A Lakiteleki Népfőiskola Alapítvány és az 56-os Történelmi Alapítvány országos történelmi vetélkedőt hirdet az általános iskolák számára. A vetélkedő témája az 1956-os forradalom és szabadságharc Magyarországon.

Tovább
 

Képgaléria frissítés

E-mail Nyomtatás PDF

Képtárunk öt új galériával frissült:

1. Konrád Adenauer Kollégium záró hétvégéje
2. Kovács Lajos Kismatematikusok versenye és Tollas Tibor Kisnyelvészek versenye
3. Kossuth Kollégium
4. Papi rekollekció
5. Fedák Sári Ultiverseny

Ide kattintva megtekinthetik a képeket

 

Hungarikumok, nemzeti kincsek - pályázati felhívás

E-mail Nyomtatás PDF

A Lakiteleki Népfőiskola „Hungarikumok, nemzeti kincsek” címmel pályázatot és versenyt hirdet a Kárpát-medence általános és középiskoláiban tanuló diákok részére.

A részletes kiírások letölthetők az alábbi linkekről:

Tovább
 

Bahget Iskander kiállítása Lakiteleken

E-mail Nyomtatás PDF

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke nyitotta meg Bahget Iskander fotográfus kiállítását március 30-án a Lakitelek Népfőiskola Kölcsey házában.

Tovább
 

A magyar vidékstratégiát vitatták meg Lakiteleken

E-mail Nyomtatás PDF

Tanyakollégium II. címmel kétnapos konferenciát tartottak március 31-én és április 1-én a Lakitelek Népfőiskolán. Az előadások témái között szerepelt a vidék helyzete, fejlődési lehetőségei, a tanyafejlesztési stratégia, valamint a kormány vidékpolitikája. A rendezvényt Lezsák Sándor, az országgyűlés alelnöke nyitotta meg.

Tovább
 

Kétnapos konferenciát tartanak a kormány vidékpolitikájáról

E-mail Nyomtatás PDF

Tanyakollégium II. címmel kétnapos konferencia kezdődik csütörtökön a Lakiteleki Népfőiskolán, többi között a kormány vidékpolitikájáról, a magyar vidék helyzetéről és fejlődési lehetőségeiről tartanak előadásokat. A konferenciát Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke nyitja meg.

Tovább
 

Bahget Iskander fotói Lakiteleken

E-mail Nyomtatás PDF

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke nyitotta meg Bahget Iskander fotográfus kiállítását március 30-án a Lakitelek Népfőiskola Kölcsey házában. A tárlat május 5-ig várja az érdeklődőket.

 

Kevés családnak vannak megtakarításai

E-mail Nyomtatás PDF

Befejeződött a Lakitelek Népfőiskola Kossuth Kollégiumának kutatása, amelynek az volt a célja, hogy felmérje a környező településeken élő családok pénzügyi helyzetét. Az eredményeket március 25-én ismertették a hallgatók a népfőiskolán.

Tovább
 

Diákok végeznek pénzügyi felméréseket a térség településein

E-mail Nyomtatás PDF

A következő napokban közel 100 hallgató végez felméréseket a nehéz pénzügyi helyzetben lévő családoknál a térség településein. A Lakitelek Népfőiskola Kossuth Lajos Kollégiuma összegzi is a tapasztalatokat, amelyeket egy év múlva javaslatok formájában a Parlament elé terjesztenek.

Tovább
 

Pad a hársfa árnyékában

E-mail Nyomtatás PDF

„A múltba tekintésnek csak akkor van értelme, ha a jövőt szolgálja.”

A 2008 decemberében indult és 2011 márciusában véget ért Konrad Adenauer Kollégium hallgatóiként hársfát ajándékoztunk a Népfőiskolának, „cserébe” pedig egy faragott padot kaptunk, amin – Lakitelekre visszatérve – megpihenhetünk és visszaemlékezhetünk az együtt töltött 2,5 évre.

Tovább
 


171. oldal / 182

Állásajánlataink


Aktuális állásajánlataink

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Február >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021
25262728   

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink