Ma 2019 december 13. péntek, Luca és Otília napja van. Holnap Szilárda napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

Karácsonyi vendéglátás a Hungarikum Ligetben

E-mail Nyomtatás PDF

Szeretnénk felhívni Kedves Vendégeink figyelmét, hogy a karácsonyi ünnepek ideje alatt is szeretettel várjuk Önöket a Hungarikum Ligetben. Az alábbiakban bemutatjuk Önöknek az ünnepi csomagajánlatunkat.

Tovább
 

Árpád-kori szentek és boldogok címmel hirdetnek vetélkedőt iskolásoknak

E-mail Nyomtatás PDF

Háromtagú, általános és középiskolás csapatok jelentkezhetnek az Árpád-kori szentek és boldogok címmel meghirdetett Kárpát-medencei történelmi vetélkedőre – közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke az MTI-vel.

Tovább
 

Jótékonysági vadászattal gyűjtenek a kórháznak

E-mail Nyomtatás PDF

December 27-én hagyományteremtő céllal első alkalommal csatlakozik megyénk az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft. által szervezett Országos Jótékonysági Vadászathoz, melyre várják a megye jó ügyeket támogatni kívánó vadászait. A bevételből a Bács-Kiskun Megyei Kórház gyermekosztályának vásárolnak fontos felszerelést – tájékoztatott Molnár József, az Alpári Tisza Vadásztársaság, az esemény stratégiai partnerének elnöke.

Tovább
 

2019. december 5-én érkezett a Mikulás a Népfőiskolára

E-mail Nyomtatás PDF

A Népfőiskola évről-évre Mikulásváró ünnepséggel, ajándékcsomagokkal örvendezteti meg valamennyi munkatársa gyermekét. A folyamatosan épülő és szépülő Intézmény Kölcsey házában ez évben már 77 izgalomtól kipirult kis arcocska várta a messzi földről érkező Télapót.

Tovább
 

Szilveszterezzen a Hungarikum Ligetben, Lakiteleken!

E-mail Nyomtatás PDF

Köszöntse velünk az Újévet a Népfőiskola Lakodalmas Házában, ahol szép környezetben, finom ételekkel és italokkal tölthetjük együtt az év utolsó éjszakáját! Zene: Belicza András és barátai. Belépődíj: 10.000 Ft. Svédasztalos vacsora, egy pohár pezsgő, éjféli menü.

Tovább
 

Töltse az ünnepeket a Hungarikum Ligetben

E-mail Nyomtatás PDF

Szeretnénk felhívni Kedves Vendégeink figyelmét, hogy decemberben az ünnepi időszakban karácsonykor és szilveszterkor is szeretettel várjuk Önöket. Az alábbiakban szeretnénk bemutatni Önöknek a karácsonyi és szilveszteri csomagajánlatainkat.

Tovább
 

Petőfi-díjat kapott Lezsák Sándor és Szájer József

E-mail Nyomtatás PDF

2019. december 2-án adták át az idei Petőfi-díjat Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke és Szájer József európai parlamenti képviselő részére Budapesten a Terror házában.

Tovább
 

XI. FiPoliT - pályázati felhívás

E-mail Nyomtatás PDF

Az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért Egyesület, valamint a lakiteleki Népfőiskola közös szervezésében kerül megrendezésre 2020. március 27-29-én a XI. Fiatal Politológusok Találkozója. A konferencián a harminc évvel ezelőtt, 1990 tavaszán megtartott első szabad választásokra emlékezünk.

Tovább
 

Egy hazug korszak felszámolói voltak a valóság jegyesei

E-mail Nyomtatás PDF

Ötven éve jelent meg a Kilencek antológiája, az Elérhetetlen föld: az évfordulót ünnepelték a Polgárok Házában a hétvégén, ma pedig az Eötvös Collegiumban emlékművet avatnak.

Tovább
 

Rongyos Gárda Emlékülést tartottak a lakiteleki Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

2019 februárjában az Antológia Kiadó és Nyomda, valamint a Lakiteleki Népfőiskola pályázatot hirdetett a Rongyos Gárda létrejöttének 100. évfordulóján.

Tovább
 


1. oldal / 192

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. December >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink