Ma 2020 június 2. kedd, Kármen és Anita napja van. Holnap Klotild és Cecília napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

Elindult az Antológia Kiadó és Nyomda Kft. honlapja

E-mail Nyomtatás PDF

Az Antológia Kiadó és Nyomda gondozásában szépirodalmi és történelmi témájú könyvek jelennek meg már 1990 óta. A világ minden tájáról érkeznek kéziratok a kiadóhoz és eddig több mint 340 könyvet adtak ki.

Tovább
 

Lezsák Sándor: Eszköze voltam és szolgája

E-mail Nyomtatás PDF

Száz éve született Szent II. János Pál pápa (Wadowice, 1920. május 18.)

Eszköze voltam és szolgája. Kortársa és lelki útitársa. Ösztönösen is, tudatosan is. Születésének 100. évfordulóján jó lesz most is elfogultnak lenni, és a Szent II. János Pál pápa bennem is élő szeme fényében fölragyogtatni emléket, mondatot, mozdulatot.

Tovább
 

Nyári Úszótábor a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

A jelenlegi járványügyi szabályozásoknak megfelelően a lakiteleki Népfőiskola Gyarmati Dezső Tanuszoda és termálfürdő még nem fogadhat vendégeket, azonban felkészülten várjuk a szabályok enyhítését, mindent megteszünk annak érdekében, hogy amint a hatóságok és a jogszabályok engedik mi is kinyithassunk.

Tovább
 

2020. május 29-től újra fogad vendégeket a Hungarikum Liget

E-mail Nyomtatás PDF

Örömmel értesítjük kedves vendégeinket, hogy a Hungarikum Liget szolgáltatásait (Hotel Club Tisza - szállás, Tisza Étterem - vendéglátás, Nimród Footgolf Park - footgolf) május 29-től újra igénybe vehetik a járványügyi helyzetre vonatkozó óvintézkedések betartása mellett.

Tovább
 

Biokertészetünkben megvásárolható zöldségfélék

E-mail Nyomtatás PDF

Biokertészetünk az alábbi zöldségféléket kínálja megvásárlásra az érdeklődők számára. Szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat!

Tovább
 

Zöldségfeldolgozó üzemünkben megvásárolható termékeink

E-mail Nyomtatás PDF

A Népfőiskola Zöldségfeldolgozó üzeme az alábbi lekvárokat, krémeket, savanyúságokat és rostos leveket kínálja megvásárlásra az érdeklődők számára.

Tovább
 

Zoboralja Értékfeltáró Kollégium

E-mail Nyomtatás PDF

A lakiteleki Népfőiskolán a kezdetek óta, a kilencvenes évek elejétől szervezünk Kárpát-medencei magyar értékeket feltáró összejöveteleket, kollégiumokat, konferenciákat.

Tovább
 

Háromszék-Orbaiszék Értékfeltáró Kollégium

E-mail Nyomtatás PDF

Az értékfeltáró munka 63 résztvevője sok közös céllal végezte feladatát, de mindannyiunknak voltak egyéni indíttatásaink, kérdéseink, melyekre saját élethelyzetünkben válaszokat kerestünk.

Tovább
 

Végre magába szállhatna az emberiség

E-mail Nyomtatás PDF

Háborúban hallgatnak a múzsák, de ez nem volt mindig így, és szerintem most sincs így. Érzéketlenek inkább egymás iránt vagyunk, mindenkinek csak a saját fájdalma a fontos… Sajnos! Születni fognak koronavírusos versek, regények, drámák, dalok már most vannak, az élet vissza fog térni a megszokott kerékvágásba előbb-utóbb, de már semmi nem lesz ugyanolyan, mint azelőtt. Semmi! Ebben biztos vagyok. - interjú Agócs Sándor költővel.

Tovább
 

Martos Értékfeltáró Kollégium

E-mail Nyomtatás PDF

A lakiteleki Népfőiskolán a kezdetek óta, a kilencvenes évek elejétől szervezünk Kárpát-medencei magyar értékeket feltáró összejöveteleket, kollégiumokat, konferenciákat.

Tovább
 


1. oldal / 198

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Június >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink