Ma 2020 április 9. csütörtök, Erhard napja van. Holnap Zsolt napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

Rendületlenül

E-mail Nyomtatás PDF

Harminc éve szabadon 22. Sok mindent elmulasztottunk, elprédáltunk, elhibáztunk akaratlanul is, és emiatt sok mindent kellett kétezer-tíztől a kétharmados Orbán-kormánynak helyrehozni – hangsúlyozta lapunknak Lezsák Sándor.

Tovább
 

Biokertészetünkben megvásárolható virágok

E-mail Nyomtatás PDF

Biokertészetünk az alábbi virágfajtákat kínálja megvásárlásra az érdeklődők számára. Szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat!

Tovább
 

Biokertészetünkben megvásárolható zöldségfélék

E-mail Nyomtatás PDF

Biokertészetünk az alábbi zöldségféléket kínálja megvásárlásra az érdeklődők számára. Szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat!

Tovább
 

Biokertészetünk és Zöldségfeldolgozónk új nyitvatartása

E-mail Nyomtatás PDF

Biokertészetünk és Zöldségfeldolgozónk nyitvatartása az alábbi program szerint alakul az elkövetkező időszakban. Szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat!

Tovább
 

Moldva Értékfeltáró Kollégium

E-mail Nyomtatás PDF

A Moldvai Magyar Értékfeltáró Kollégium munkájának összegzésével a munka nem ért véget, az oktatók és hagyományőrzők továbbra is folyamatosan figyelik a moldvai magyar közösségek önbizalmát erősítő értékek feltárását, ismertetését.

Tovább
 

Hegyköz Értékfeltáró Kollégium

E-mail Nyomtatás PDF

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány szervezésében, a Pallas Athéné Domus Concordiae Alapítvány (PADOC) és a Hungarikum Bizottság támogatásával 2015. november 20-án vette kezdetét a Hegyköz Kollégium.

Tovább
 

Zenta Értékfeltáró Kollégium

E-mail Nyomtatás PDF

Mindaz, ami a jelen kötetben megtalálható, pillanatfelvétel Zenta község életéből. A hangsúly a jelen megörökítésén van, mert a jelenünk, amint az interjúk is sejtetik, gyorsabban lesz történelem, mint szeretnénk.

Tovább
 

Zöldségfeldolgozó üzemünkben megvásárolható termékeink

E-mail Nyomtatás PDF

A Népfőiskola Zöldségfeldolgozó üzeme az alábbi lekvárokat, krémeket, savanyúságokat és rostos leveket kínálja megvásárlásra az érdeklődők számára.

Tovább
 

Muravidék Értékfeltáró Kollégium

E-mail Nyomtatás PDF

A külhoni magyar értéktár bővítését segíti a lakiteleki Népfőiskola értékfeltáró programja. Ennek keretében szerveztük meg a Muravidék Kollégiumot. Szakmai vezetője Dr. Göncz László történész, író, a Szlovén Parlament képviselője, technikai szervezője a Népfőiskola részéről Loksa Gábor volt.

Tovább
 

A magyar nem szolgalélek

E-mail Nyomtatás PDF

A magyar lovasíjászat egyfajta harcművészeti iskola, a személyiségfejlesztés egy lehetséges útja. Megismerem saját magam, és ebből kiindulva igyekszem csiszolni a személyiségemen. Emellett a múlttal összekötő folyamatosság intézménye is. Tehát szellemi, kulturális és fizikai tevékenység egyszerre, amire minden kontinensen példaként tekintenek – mondta a Demokratának Kassai Lajos, a modern kori lovasíjászat megteremtője, akit munkássága elismeréseként nemrég életműdíjjal tüntetett ki az Etnosport Világszövetség.

Tovább
 


1. oldal / 195

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Április >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink