Ma 2020 február 17. hétfő, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

Húsvéti felüdülés a Hungarikum Ligetben

E-mail Nyomtatás PDF

A húsvét a tavasz, a megújulás ünnepe. A természet felébred téli álmából, életre kel a körülöttünk lévő világ. Töltse nálunk családjával a húsvét ünnepét és töltődjenek fel, fedezzék fel együtt a Hungarikum Liget tavaszi szépségét!

Tovább
 

Harmadik forduló: Árpád-kori Szentek és Boldogok csapatverseny

E-mail Nyomtatás PDF

A Keresztény Élet Szerkesztősége, a Lakiteleki Népfőiskola Alapítvány és a Lakiteleki Eötvös Iskola ÁRPÁD-KORI SZENTEK ÉS BOLDOGOK címmel csapatversenyt hirdet anyaországi és határainkon túl élő (erdélyi, felvidéki, kárpátaljai, délvidéki) általános iskolás (10-15 éves) és középiskolás korú (14-19 éves) fiatalok részére.

Tovább
 

Nyári úszótáborok a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

Szeretettel hívjuk és várjuk nyári, napközi jellegű úszótáborunkba az úszni tudó és még úszni nem tudó gyermekeket. A gyerekek délelőtt és délután tudásszintjüknek megfelelően vesznek részt az úszásoktatáson. Az oktatást kézműves-, és játékos foglalkozások, valamint sportversenyek teszik élménygazdaggá. Jelentkezni 5 éves kortól lehet!

Tovább
 

NOE évindító hétvége a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

2020. január 24. és 26. között került sor a Nagycsaládosok Országos Egyesületének évindító összejövetelére a lakiteleki Népfősikolán.

Tovább
 

Sok ponton erősíti majd egymást a kecskeméti egyetem és a lakiteleki népfőiskola

E-mail Nyomtatás PDF

Szorosabbra fűzte kapcsolatát a kecskeméti Neumann János Egyetem és a lakiteleki Népfőiskola. Az együttműködési megállapodás egyik kiemelt célja a térség, a megye értelmiségének megtartása, képzése, és az ezekhez kapcsolódó képzési programok kialakítása.

Tovább
 

Hungarikumok Klubja a Parlamentben

E-mail Nyomtatás PDF

A globalizáció veszélyezteti a nemzeti értékeket, kultúrákat, ezért fontos megőrizni a helyi és nemzeti kincseket - hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter, a Hungarikum Bizottság elnöke szerdán a Hungarikumok Klubja rendezvényén a Parlamentben.

Tovább
 

Hungarikum Liget épül a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

Huszonöt hektáros területen épül a Hungarikum Liget Lakiteleken, a Népfőiskolán. Harmincmilliárd forintos kiemelt állami beruházás során valósul meg a magyar értékek kikötője, ahol minden mindennel összefügg.

Tovább
 

Jótékonysági vadászatot rendeztek három helyszínen

E-mail Nyomtatás PDF

Kürtszóval kezdődött, és azzal is fejeződött be az a jótékonysági vadászat, melyet az ország összes megyéjében pénteken rendeztek. Bács-Kiskun megyében a Lakitelek Népfőiskolán volt a megnyitó és a teríték is.

Tovább
 

Azért dolgozik, hogy visszaadja a magyarság önbecsülését

E-mail Nyomtatás PDF

Ünnepi beszélgetés Lezsák Sándorral az Országgyűlés alelnökével.

Tovább
 

„Mi vagyunk a kocsikerekek” – interjú Lezsák Sándorral

E-mail Nyomtatás PDF

A rendszerváltás egyik meghatározó szereplőjeként a mai napig aktívan politizál Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke. A nemrég magas állami kitüntetésben részesült József Attila-díjas magyar költő a közelmúltban a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tartott előadást az MDF megalakulásáról. Ennek apropóján kérdezték a rendszerváltásról, a lakiteleki népfőiskolai mozgalomról, a hungarikumok jelentőségéről és az NKE jövőjéről.

Tovább
 


1. oldal / 193

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Február >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink