2021. május 18. kedd Erik, Alexandra, Szandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Nimród Footgolf Park

Nimród Footgolf Park


Várjuk Önöket Szeretettel!Hotel Club Tisza ***

A legmodernebb igények szerint újjáépített szállodánk a Hotel Club Tisza, mely gyönyörűen parkosított környezetben, klímatizált, 2-4 ágyas szobákkal, szolíd árakkal, TV-vel, ingyenes wifivel és parkolással, valamint a Tisza Vendéglőben elfogyasztható finom magyaros ételekkel várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. Amennyiben aktívan töltené szabad idejét, nálunk uszoda és termálfürdő, kispályás focipálya, minigolf, asztalitenisz, billiárd és csocsó áll rendelkezésre. Itt mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb kikapcsolódási formát!

Tiszavirág Vendégházunk akadálymentes épületben, háromágyas, tetőtéri, klímaberendezéssel, zuhanyzóval felszerelt szobákat kínál azoknak, akik kisebb-nagyobb létszámú csoporttal, családdal, vagy baráti társasággal, munkahelyi vagy iskolai közösséggel szeretnének megszállni, vagy egy általunk meghirdetett programon részt venni.

Várjuk Önöket Szeretettel!


Szabadtéri színpad

A Kölcsey ház mögött, árnyat adó fák alatt 56 négyzetméter alapterületű szabadtéri színpad a nyári rendezvények központja. Előterében 1200 néző számára tudunk (részben sátorral fedett) ülőhelyet biztosítani.

Kincsem Fogadó

2019 óta működő Kincsem Fogadónk az Alföld közepén, közvetlenül az erdő mellett, csendes környezetben várja azokat a kedves vendégeket, akik egyénileg, vagy akár csoportosan szeretnék szabadidejüket pihenéssel tölteni. A szálláshely a nevét a többszörös díjnyertes, Magyarországon tenyésztett versenylóról kapta. Fogadónkban 20 db kétágyas és 13 db háromágyas klimatizált, TV-vel, zuhanyzóval felszerelt szoba található. A szállás ára magában foglalja a büféreggelit, amelyet helyben, a földszinti étkezőnkben tudnak kedves vendégeink elfogyasztani. Látogatóinknak a közösségi terekben, valamint a szobákban ingyenes wifi elérhetőséget biztosítunk. Az épület mellett ingyenes parkolóval várjuk a hozzánk érkezőket.

Várjuk Önöket Szeretettel!


 

Kölcsey ház

A Kölcsey ház a Lakitelek Népfőiskola legismertebb épülete 1993 decemberében Oszip András tervei alapján, a Kanadai-Magyar Magasépítő Kft. kivitelezésében készült el.

Bővebben ...

Minigolf

Minigolf pályánk jelenleg felújítás alatt áll, ezért meghatározatlan ideig nem fogad vendégeket.

Kemence

A vendégek kérésére befűthető szabadtéri kemencét 1999-ben Vankó József helybéli mester építette.

Széchenyi épület

A Szent István kápolna felőli bejárat vezet fel az emeletre, ahol több terem, iroda és gyűjtemény található.

Bővebben ...

Tisza Vendéglő és Vendégház

1994 decemberében került átadásra a 150 személy befogadására alkalmas Tisza vendéglő. Az asztalokat és székeket Varga József, lakiteleki asztalosmester készítette, a díszítéseket Polyák Ferenc matkópusztai fafaragó faragta. A falakon Hermann Ottó képes gyűjteménye a tiszai halászatról, a bejáratnál pedig két üvegtárolóban a Holt-Tisza és a Tőserdő vízi- és állatvilágát mutatjuk be.

A Népfőiskola egyik vonzereje a Tisza vendéglő kitűnő konyhája, ahová az országútról betérő vendégeket is szívesen látnak.
 
A Tisza Vendéglő minden nap 07.00 - 20.00 óráig tart nyitva.
 
Telefon: +36-76-549-060, E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A felső szinten 21 db 2-4 ágyas kollégiumi szoba található, melyek 2003. júniusa óta a mozgássérültek számára is alkalmas eszközökkel szerelhetők fel. Az emeletre felvonó segíti a feljutást. 
 

02

03

01

 

Jurtatábor és Avarok Szálláshelye Kemping

A Jurtatáborban a Mongóliából származó 7 darab (egyenként 7, összesen: 49 férőhelyes) eredeti jurtasátrat június elejétől szeptember közepéig vehetik igénybe a vendégek és a táborozó diákok. A sátrak áramvételi lehetőséggel biztosítottak. A tábor melletti vizesblokkban a vendégek kényelmét mosdók és tusolók biztosítják. 

       01   03   02

ÁRLISTA jurta

 

Avarok Szálláshelye Kemping

Avarok szálláshelye kempingünk közvetlenül a Gabriella Gyógy- és Strandfürdő mellett várja a megfáradt utazókat egy gyönyörűen parkosított, zárt autós kempingben, melynek koncepcióját az életfa motívum adja: törzse és ágai a közlekedési felületeken, a levelei pedig a kocsiállásokban jelennek meg.

A kemping területe 24 férőhelyes: lakóautóval, lakókocsival érkező, valamint sátorozó vendégek fogadására alkalmas.

A szálláshely kiszolgáló egységei - mosókonyha, főzőkonyha – mellett a strandfürdő bejárati épületében vizesblokk, értékmegőrző, valamint öltöző is található.

A területen szalonnasütő és elektromos autótöltő is az itt elszállásolt vendégeink kényelmét biztosítják.

Az önellátás mellett a Hungarikum Liget vendéglátó egységeinek szolgáltatásait igénybe véve akár teljes ellátással is élhetnek kedves vendégeink.

                              A01          A02

ÁRLISTA Avarok