2022. december 2. péntek Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc, Olívia, Xavér napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

 2022. július 4 - én több, mint harminc kisgyermek várta izgatottan, hogy a regisztráció után, végre önfeledten mozoghasson a Gyarmati Dezső tanmedence hűsítő vizében.

A Népfőiskola támogatásával megvalósuló úszótáborba Lakitelekről és a környező településekről érkeztek a vízi élményeket kedvelők, illetve az azt megismerni, kipróbálni vágyók.  Többen már visszatérőként keresték előző években megismert úszótársaikat, az újak pedig érdeklődve figyelték egymást, vajon kivel, illetve kikkel fognak beszélgetésbe elegyedni.

A fegyelmezett tanulás és gyakorlás, valamint a megérdemelt közös játékok irányítói és meghatározói Rohács Fanni és BaukóFerenc pedagógusok.   Pedagógusok, akik sokéves szakmai tapasztalattal és gyermekszeretettel teszik élménygazdaggá az úszótáborban töltött egy hetet.

5

DSC 0011

kép2

kép3

űszótábor csopüortkép 1