2022. december 6. kedd Miklós, Döniz napja van.Mikulás napja Holnap Ambrus napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

2022. július 2 – án, szombaton a  lakiteleki nagycsaládosokat látta vendégül a Népfőiskola, a Hungarikum Liget.

Az egésznapos rendezvényen 118 résztvevő (szülők és gyermekek) a Hungarikum Ligetet bemutató kisfilm megtekintése után, élmény-, és ismeretgyűjtő körútra indulhatott az Intézmény munkatársával a 27 ha-elhelyezkedő Hungarikum Ligetben. A szolgáltató terek, a környezet, az újabb és újabb épületek térbeli látványa lenyűgözte az érdeklődőket. A kisgyermekeknek természetesen a Gabriella Gyógy-Strandfürdő, a csúszda nyújtott legnagyobb élményt a nap folyamán.

Az ízletes ebéd elfogyasztása után a kisebbek lepihentek, míg mások kis csoportokban a Hungarikumok Kiállítóházat és a Planetáriumot fedezték fel közösen Patyiné Gulyás Rékával, a Hungarikum Kiállítóház egyik vezetőjével.  Az aktív sportot kedvelők és a footgolf iránt érdeklődők Molnár Máté bemutató játékával és vezetésével játszhattak, illetve próbálhatták ki ezt a sportot is.

A nap célja az volt, hogy a lakiteleki nagycsaládosok egy közös ebéd elfogyasztása mellett, találkozzanak egymással, beszélgessenek, új élményekkel   gazdagodjanak és jól érezzék magukat lakiteleki Népfőiskolán, a Hungarikum Ligetben.

Csoportkép 800 pixel