2021. szeptember 21. kedd Máté, Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

10 éves az MMK Tűzvédelmi Tagozat!
2021. szeptember 14-én vette kezdetét Lakiteleken, a Hungarikum Liget Kölcsey házában a X. Lakiteleki Tűzvédelmi Szalmai Napok két napos rendezvénysorozata.

 


Az ünnepélyes megnyitón Lezsák Sándorné, a Hungarikum Liget igazgatója köszöntötte a vendégeket, majd Dr. Farkasinszki Lóránt tü. ezredes úrtól Szent Flórián plakettet vett át.

tuzvedelme konferencia nepfoiskola 2
Szakmai részről Wagner Ernő, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke, dr. Ördög Tamás tü. alezredes, a BM OKF szolgálatvezetője, Dr. Farkasinszki Lóránt tü. ezredes, a Bács-kiskun MKI igazgatója, valamint Decsi György, az MMK Tűzvédelmi Tagozat elnöke köszöntötte a megjelenteket. A szakmai napok
előadásait nem csak a helyszínen, de az internet segítségével bárhol nyomon követheti a közel 400 regisztrált tűzvédelmi szakember.

 


A program a második napon további szakmai előadásokkal, bemutatókkal folytatódik.

tuzvedelme konferencia nepfoiskola tuzvedelme konferencia nepfoiskola3

tuzvedelme konferencia nepfoiskola4