2022. szeptember 25. vasárnap Eufrozina, Kende napja van. Holnap Jusztina, Pál napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

2021. június 28-tól, heti csoportváltásokkal, összesen 5 turnusban fogadjuk a gyermekeket nyári úszótáborunkba, a Gyarmati Dezső Tanuszodába.

Az előző évekhez hasonlóan ez évben is Baukó Ferenc testnevelő tanár, Baukó Zsuzsanna gyógypedagógus és Rohács Fanni tanár szakértelmének támogatásával sajátítják el a
résztvevők az úszás alapjait. A vízi sportélmények mellett (játék, gyakorlás, tanulás) számos szabadtéri labdajáték (footgolf, foci) nyújt közösségi élményt a gyermeknek. Az ebéd utáni programok egyike a közkedvelt kézműves foglalkozás, ahol különböző technikákkal megismerkedve (fonás, üvegfestés, díszfigurafestés) alkotói élményekkel gazdagodnak a résztvevők.


Úszótáboraink lehetőséget biztosítanak az eltérő fejlődésmenetű, autizmussal élő gyermekek számára is a táborozásra. Baukó Zsuzsa gyógypedagógus támogató irányításával
valamennyi gyermek képességei és készségei ezúton is erősödnek, edzettebbé válnak. Baukó Zsuzsa, Rohács Fanni és Baukó Ferenc a résztvevők életkori sajátosságait figyelembe vevő oktató és nevelő munkájukkal ösztönzik a gyermekeket az egészséges életmódra, a mozgásra, a sportolásra még a nyári szünidőben is.

1

2

3

4

5