2022. szeptember 25. vasárnap Eufrozina, Kende napja van. Holnap Jusztina, Pál napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

A nyár a táborozások időszaka.
Július első napjaiban fiatal bridzsjátékosok érkeztek a Hungarikum Ligetbe.

 


A Magyar Bridzs Szövetség szervezésében, a Népfőiskola Alapítvány támogatásával 10 napos ifjúsági tábor zajlik a Hungarikum Ligetben. A tábor célja, hogy a francia kártyával játszható, logikai- matematikai készséget is fejlesztő kártyajáték, a bridzs szerelmeseinek a tudását elmélyítse, a kezdőkkel pedig megismertesse a játék alapjait.
A bridzs játék a NOB által is elismert szellemi sport, mely 1999 óta olimpiai sportág, és talán kevesen tudják, hogy a magyar bridzsesek kiváló eredményeket érnek el a sportág világversenyein. A résztvevők a komoly szakmai munka mellett kipróbálták a Hungarikum Ligetben megtalálható footgolf játékot a Nimród Footgolf Parkban, valamint szabadidejükben jutott idő a kikapcsolódásra, a fürdőzésre és az aktív pihenésre is.

 

 

 6