2022. szeptember 25. vasárnap Eufrozina, Kende napja van. Holnap Jusztina, Pál napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Aktuális hírek

Az Európa Szabadegyetem keretében 2021. június 24-én adták át Lakiteleken a Népfőiskolán, a Hungarikum Ligetben, a Biblia házát, amely hétfőtől vasárnapig minden délután 13-14 óra között várja látogatóit!

 dsc 6156 1

Az Európa Szabadegyetem keretében 2021. június 24-én adták át Lakiteleken a Népfőiskolán, a Hungarikum Ligetben, a Biblia házát
Fotó: MH
 

Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, a Lakiteleki Népfőiskola vezetője elmondta: "Mi úgy készülünk az Eucharisztikus Világkongresszusra, hogy a Könyvek Könyvének, a Bibliának állítottunk itt egy épületet.„

Egy olyan épületet, ahol a következő évtizedekben a látogatók kézírással írják le a Biblia szövegét.  A Biblia házában kivetített képernyőről folyamatosan másolják a Bibliát. Egy nap mindenki csak egy mondatot írhat - mondta Lezsák Sándor. 

 Az első mondatot Bagi Ferenc lakiteleki plébános és Kókai Géza lakiteleki református lelkész jegyezték le, ezt követően az Európa Szabadegyetem hallgatói írták be a Biblia soron következő mondatait.

https://www.magyarhirlap.hu/kronika

 

Szállodai szolgáltatások árai

A legmodernebb igények szerint újjáépített szállodánk a Hotel Club Tisza, mely gyönyörűen parkosított környezetben, klímatizált, 2-4 ágyas szobákkal, szolíd árakkal, TV-vel, ingyenes wifivel és parkolással, valamint a Tisza Vendéglőben elfogyasztható finom magyaros ételekkel várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. Amennyiben aktívan töltené szabad idejét, nálunk uszoda és termálfürdő, kispályás focipálya, minigolf, asztalitenisz, billiárd és csocsó áll rendelkezésre. Itt mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb kikapcsolódási formát! Kincsem Fogadónkban 20 db kétágyas és 13 db háromágyas klimatizált, TV-vel, zuhanyzóval felszerelt szoba található.

Tiszavirág Vendégházunk akadálymentes épületben, háromágyas, tetőtéri, klímaberendezéssel, zuhanyzóval felszerelt szobákat kínál azoknak, akik kisebb-nagyobb létszámú csoporttal, családdal, vagy baráti társasággal, munkahelyi vagy iskolai közösséggel szeretnének megszállni, vagy egy általunk meghirdetett programon részt venni.

Várjuk Önöket Szeretettel!

 

A táblázat ide kattintva letölthető!