2021. június 20. vasárnap Rafael, Dina, Polett napja van. Holnap Alajos, Leila, Alojzia napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

A Bethlen Gábor Alapítvány kuratóriumi ülésén Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Lakitelek Népfőiskola Alapítvány vezetője köszöntötte Bíró Zoltánt, a Lakitelek Népfőiskola Alapítvány kurátorát 80. születésnapja alkalmából.

04o forras mh color
A Bethlen Gábor Alapítvány kuratóriumi ülésén Lezsák Sándor (balra), az Országgyűlés alelnöke, a Lakitelek Népfőiskola Alapítvány vezetője köszöntötte Bíró Zoltánt (jobbra), a Lakitelek Népfőiskola Alapítvány kurátorát 80. születésnapja alkalmából
Fotó: MH
 

Az MDF egyik alapító tagját és első ügyvezető elnökét szűk körben, tortával is ünnepelték. Az évfordulóra a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum kötettel is készült, Nemzet és szolgálat címmel. A könyvben kortárs értekezések – többek között Für Lajos, Ács Zoltán, Bíró Zoltán, Csurka István és Lezsák Sándor tollából –, valamint újságcikkek szerepelnek 1988-tól 2018-ig.

https://www.magyarhirlap.hu/