2021. január 16. szombat Gusztáv napja van. Holnap Antal, Antónia napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Elkezdődött a napközi jellegű nyári úszótábor a Gyarmati Dezső Tanuszodában.A reményteli és türelmes várakozás után ez évben is fogadhatta a Népfőiskola az úszást kedvelő vagy éppen az iránt érdeklődő gyermekeket a június 22-én kezdődő úszótáborába.

Lakitelekről és a környező településekről érkezőket (Kecskemét, Tiszaalpár, Tiszajenő, Tiszakécske) Baukó Ferenc testnevelő tanár, Baukó Zsuzsanna gyógypedagógus és Rohács Fanni tanár fogadta, akik a tábor idején az úszás alapjainak megtanítása, gyakoroltatása mellett különböző játékokkal, kézműveskedéssel színesítik a táborozók aktív pihenését.

A képességek szerinti úszásoktatás, a gyakorlás, a footgolf, az alkotói munka, baráti kapcsolatok éledése, a régiek megerősödése megannyi élménnyel gazdagítja a kis úszók sporttáborban töltött egy hetét.

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban