Ma 2020 augusztus 7. péntek, Ibolya napja van. Holnap László napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Nyári úszótábor képekben
E-mail Nyomtatás PDF

Elkezdődött a napközi jellegű nyári úszótábor a Gyarmati Dezső Tanuszodában.A reményteli és türelmes várakozás után ez évben is fogadhatta a Népfőiskola az úszást kedvelő vagy éppen az iránt érdeklődő gyermekeket a június 22-én kezdődő úszótáborába.

Lakitelekről és a környező településekről érkezőket (Kecskemét, Tiszaalpár, Tiszajenő, Tiszakécske) Baukó Ferenc testnevelő tanár, Baukó Zsuzsanna gyógypedagógus és Rohács Fanni tanár fogadta, akik a tábor idején az úszás alapjainak megtanítása, gyakoroltatása mellett különböző játékokkal, kézműveskedéssel színesítik a táborozók aktív pihenését.

A képességek szerinti úszásoktatás, a gyakorlás, a footgolf, az alkotói munka, baráti kapcsolatok éledése, a régiek megerősödése megannyi élménnyel gazdagítja a kis úszók sporttáborban töltött egy hetét.

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Augusztus >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink