Ma 2020 június 1. hétfő, Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


2020. május 29-től újra fogad vendégeket a Hungarikum Liget
E-mail Nyomtatás PDF

Örömmel értesítjük kedves vendégeinket, hogy a Hungarikum Liget szolgáltatásait (Hotel Club Tisza - szállás, Tisza Étterem - vendéglátás, Nimród Footgolf Park - footgolf) május 29-től újra igénybe vehetik a járványügyi helyzetre vonatkozó óvintézkedések betartása mellett.A jelenlegi szabályok értelmében lakiteleki Népfőiskola Gyarmati Dezső Tanuszoda és Termálfürdője sajnos még nem látogatható, de felkészültünk a nyitásra és amint a hatóságok engedélyezik újra fogadni fogjuk vendégeinket.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a vendégfogadás és étkeztetés feltételei – az eddigiekhez képest – változhatnak az előírt egészségügyi intézkedéseknek megfelelően, amelyekre a vendégeink és a munkatársaink egészségének védelme érdekében kerül sor.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Várjuk Önöket szeretettel!

Hungarikum Liget munkatársai

Tel.: +3676/549-050

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Június >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink