2021. október 17. vasárnap Hedvig, Hédi napja van. Holnap Lukács napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Időszaki kiállítások

Az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért egyesület szervezésében nyílt meg Mohácsi Anita: Monokróm blues elnevezésű kiállítása a Lakitelek Népfőiskola Gálfalvi termében pénteken.
A megnyitón részt vett Lezsák Sándor, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke, valamint Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke is.

​Ez a harmadik kiállítása az egyesületnek, amit a Fiatal Tehetségek Program keretein belül szerveztek meg. A program célja, hogy határokon innen és túl élő magyar tehetségeknek biztosítsanak megjelenést. A programra fiatal képzőművészek jelentkezését várják.

Mohácsi Anita média designer, grafikus, kiadványszerkesztő festményeiből és digitális rajzokból álló kiállítását február végéig tekinthetik meg az érdeklődők.


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!