Ma 2020 június 6. szombat, Norbert és Cintia napja van. Holnap Róbert napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


A Ferroép Zrt. vezetősége és munkatársai is kipróbálták a footgolf játékot
E-mail Nyomtatás PDF

2019. október 24-25-én, csütörtökön és pénteken a Ferroép Zrt. tartott két napos továbbképzést, csapatépítő rendezvényt munkatársaik számára a Hungarikum Ligetben, Lakiteleken. A csütörtöki elméleti oktatás és képzés után a pénteki napon a sporté volt a főszerep.A Ferroép Zrt. vezetősége és munkatársai kipróbálták a footgolf játékot. A szabályok ismertetését követően négyes csapatokba rendeződtek a hölgyek és az urak, majd a Nimród Footgolf Sportegyesület tagjainak segítéségével megkezdték a játékot. A nagyszerű időjárás mellett egészen kiemelkedő eredmények is születtek. A labdák elrúgása során többen kipróbálták a homokbunker gereblyézését valamint a tóból való kihalászást is.

A 18 pálya befejezését követően mindenki fáradtan, de elégetten és új élményekkel távozott a Nimród Footgolf Parkból.


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!


 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Június >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink