2023. január 26. csütörtök Vanda, Paula napja van. Holnap Angelika, Angyalka napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


A Jurtatáborban a Mongóliából származó 7 darab (egyenként 7, összesen: 49 férőhelyes) eredeti jurtasátrat június elejétől szeptember közepéig vehetik igénybe a vendégek és a táborozó diákok. A sátrak áramvételi lehetőséggel biztosítottak. A tábor melletti vizesblokkban a vendégek kényelmét mosdók és tusolók biztosítják. 

       01   03   02

 

 

Avarok Szálláshelye Kemping

Avarok szálláshelye kempingünk közvetlenül a Gabriella Gyógy- és Strandfürdő mellett várja a megfáradt utazókat egy gyönyörűen parkosított, zárt autós kempingben, melynek koncepcióját az életfa motívum adja: törzse és ágai a közlekedési felületeken, a levelei pedig a kocsiállásokban jelennek meg.

A kemping területe 24 férőhelyes: lakóautóval, lakókocsival érkező, valamint sátorozó vendégek fogadására alkalmas.

A szálláshely kiszolgáló egységei - mosókonyha, főzőkonyha – mellett a strandfürdő bejárati épületében vizesblokk, értékmegőrző, valamint öltöző is található.

A területen szalonnasütő és elektromos autótöltő is az itt elszállásolt vendégeink kényelmét biztosítják.

Az önellátás mellett a Hungarikum Liget vendéglátó egységeinek szolgáltatásait igénybe véve akár teljes ellátással is élhetnek kedves vendégeink.

                              A01          A02