Ma 2020 augusztus 9. vasárnap, Emőd napja van. Holnap Lőrinc napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Európa Szabadegyetem Lakiteleken
E-mail Nyomtatás PDF

A lakiteleki Népfőiskola 2019-ben is megrendezi nyári szabadegyetemét. A szabadegyetem programját a plenáris előadások mellett a Népfőiskola által indított Kína Kollégium és Neumann János Kollégium gazdagítja. A Szabadegyetem 2019. július 15. (hétfő) - 19. (péntek) között kerül megrendezésre a lakiteleki Népfőiskolán.Kedd délelőtt Pintér Sándor belügyminiszter Mitől nyugodt a nyugodt erő? címmel tart előadást, majd életútjáról beszélget vele Lezsák Sándor. Délután a Kína és Neumann Kollégiumok műhelymunkáinak tematikus előadásain és interaktív bemutatóin vehetnek részt.

Szerdán délelőtt a magyar értékekről és hungarikumokról, valamint tudhatnak meg többet a hallgatók. Délután pedig a két kollégium neves előadóival találkozhatnak a műhelymunkák során.

Csütörtök délelőtt a Szép új világ tematikus délelőttjén a XXI. századi gazdasági és technológiai kihívásaira adott lehetséges válaszokról beszélünk majd egy-egy előadás keretében. Este Molnár Gergely bűvész, művésznevén Mr. Jupiter varázsolja el a közönséget, valamint az esti hangulatot tovább fokozozza Dippold Pál író és Sirsom László gitárművész Tataista rockestje.

Regisztrációs díj: 12.500 Ft/fő (A szállás, az étkezés költségét, valamint az uszoda és gyógyfürdő használatát a Népfőiskola biztosítja a rendezvény teljes ideje alatt)


Jelentkezési határidő: július 8. (hétfő)


Jelentkezni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen lehet.


A teljes program elérhető az alábbi linkre kattintva.


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Augusztus >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink