Ma 2019 október 20. vasárnap, Vendel és Irén napja van. Holnap Orsolya napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Megkezdődött a 2019. évi néptánctábor a Népfőiskolán
E-mail Nyomtatás PDF

Balogh Ildikó, mestertanár, örökös aranygyöngyös táncos és Fantoly Gyula, a népművészet ifjú mestere, nívódíjas koreográfus vezetésével kezdődött meg vasárnap a már hagyományosnak tekinthető néptánctábor, ahová az ország különböző részeiből és a határon túlról is érkeztek táncosok.A szakmai alkotótábor keretein belül jobbágytelki és melegföldvári táncokat tanulnak a résztvevők egy héten keresztül a Népfőiskola Alapítvány szervezésében.

A tábor rövid bemutatkozással kezdődött, majd az erdélyi Lécfalváról (Háromszékről) érkező csoporttal közös táncházat tartottak a tábor lakói, amely fergeteges hangulatban telt.

A rendezvény támogatója:

Emberi Erőforrások Minisztériuma


További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Október >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink