Ma 2020 június 6. szombat, Norbert és Cintia napja van. Holnap Róbert napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi gyakorlat a Népfőiskolán
E-mail Nyomtatás PDF

2019. május 13-án, hétfőn délelőtt 8 órakor kezdődött megszokott módon az éves munkavédelmi oktatás a Népfőiskola dolgozói számára a Kölcsey házban, Pozsár István vezetésével. Az elméleti képzés után egy teszt kitöltése következett, mely a tűzvédelemmel kapcsolatos felkészültséget mérte fel, majd szimulációs gyakorlat keretében kellett a leggyorsabban elhagyni a közel 100 dolgozónak az épületet a „Tűz van!” felkiáltás után. Jóval a megadott szintidő előtt megtörtént a kiürítés.


Ezek után az üvegházak melletti területen a Lakitelek Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjainak a segítségével tűzoltási gyakorlaton vettek részt a Népfőiskola munkatársai. A tálcatüzet poroltó és habbal oltó készülék segítségével sikerrel fékezték meg a védőruhába öltözött alkalmi tűzoltók.

A bemutató végén a Lakitelek ÖTE tagjai szimulálták egy tepsiben a begyulladó olaj oltását, valamint azt is, hogy milyen veszélyekkel jár, ha vízzel próbáljuk megfékezni a tüzet. A Népfőiskola munkatársai meggyőződhettek arról, hogy a víz használata csak nagyobb bajt okozhat ebben az esetben.

Köszönjük a Lakitelek ÖTE együttműködését és segítségét a gyakorlat megvalósításához!


További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárbanKövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2020. Június >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink