2023. január 26. csütörtök Vanda, Paula napja van. Holnap Angelika, Angyalka napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


2019 óta működő Kincsem Fogadónk az Alföld közepén, közvetlenül az erdő mellett, csendes környezetben várja azokat a kedves vendégeket, akik egyénileg, vagy akár csoportosan szeretnék szabadidejüket pihenéssel tölteni. A szálláshely a nevét a többszörös díjnyertes, Magyarországon tenyésztett versenylóról kapta. Fogadónkban 20 db kétágyas és 13 db háromágyas klimatizált, TV-vel, zuhanyzóval felszerelt szoba található. A szállás ára magában foglalja a büféreggelit, amelyet helyben, a földszinti étkezőnkben tudnak kedves vendégeink elfogyasztani. Látogatóinknak a közösségi terekben, valamint a szobákban ingyenes wifi elérhetőséget biztosítunk. Az épület mellett ingyenes parkolóval várjuk a hozzánk érkezőket.

Várjuk Önöket Szeretettel!