Ma 2019 május 25. szombat, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Véget ért a Tessedik Sámuel Kollégium
E-mail Nyomtatás PDF

2019. február 23-24-én zárult a Tessedik Sámuel Kollégium képzésének programsorozata. A 2017 márciusában a Lakiteleki Népfőiskola és a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében elindult képzés célja az öntevékenység ösztönzése, a közösségi művelődés gyakorlati ismereteinek, tapasztalatainak, jó példáinak elterjesztése volt.A kétéves képzés során a résztvevők korszerű, gyakorlati tudást szerezhettek a közösségi művelődés módszereiről és gyakorlatáról, valamint mélyíthették eddigi tudásukat és tovább építhették szakmai kapcsolataikat.

A hétvége folyamán a hallgatók szakmai előadásokon vettek részt, megosztották tapasztalataikat egymással és a meghívott szakemberekkel, valamint szombat este Fantoly Gyula nívódíjas koreográfus, valamint a Lezsák Sándorné Sütő Gabriella által vezetett lakiteleki Kösöntyű Néptánccsoport mutatott be és tanított hagyományos magyar táncokat a kollégistáknak.

A képzés zárásaképpen Lezsák Sándor, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnökével beszélgettek a résztvevők, végezetül felavatták a Tessedik Sámuel Kollégium kopjafáját.


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlataink


Aktuális állásajánlataink

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Május >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink