Ma 2019 augusztus 22. csütörtök, Menyhért és Mirjam napja van. Holnap Bence napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Nagy István agrárminiszter megtekintette a népfőiskolai fejlesztéseket
E-mail Nyomtatás PDF

December 4-én délután Nagy István agrárminiszter látogatást tett a Lakitelek Népfőiskolán. Lezsák Sándor, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke bemutatta a Népfőiskola már elkészült, valamint a folyamatban lévő fejlesztéseit.
Megtekintették a Népfőiskola Lakodalmas Házát, a készülő fedett lovardát, a borkatedrálist, a Nemzeti Művelődési Intézet készülő székházát, a Népfőiskola zöldségfeldolgozó és savanyító részlegét, az üvegházat, az Antológia Kiadó és Nyomda épületét, valamint a hamarosan elkészülő Kincsem fogadót és a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet archívumát.

Nagy István agrárminiszter elismeréssel szólt a Népfőiskola fejlesztéseiről.

A délután további részében Lezsák Sándor és vendége látogatást tett a kiskunfélegyházi Mezőgazdasági Szakközépiskola tangazdaságában, valamint találkoztak a Kiskunfélegyházi Gazdaságfejlesztő és Munkahelyteremtő Egyesület vállalkozó tagjaival.


További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!Vissza

 

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Augusztus >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink