Ma 2019 január 20. vasárnap, Fábián és Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Diákok látogatása lakiteleki Népfőiskolán
E-mail Nyomtatás PDF

2018. március 08-án a Kecskeméti Szakképzési Centrum 2 középiskolája, a Széchenyi István Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola, valamint a Tiszakécskei Kiss Bálint Szakközépiskola közel 80 diákja tett látogatást a lakiteleki Népfőiskolán.A tanulmányút célja az volt, hogy a vendéglátásban dolgozni kívánó fiatalok jövőképet lássanak a lakóhelyükhöz, családjukhoz közeli munkalehetőségekről.

A vendégeket a Népfőiskola munkatársai fogadták, majd a Kölcsey ház előadótermében hallgatták meg Kis Márta tájékoztatását a népfőiskolák történetéről, az intézmény múltjáról, közösségépítő és ismeretátadó tevékenységéről.

A ködös, hűvös idő sem tartotta vissza a csoportokat, hogy bejárják és megismerjék a Népfőiskola épületeit, szoborparkjait. A közel fél órás séta és beszélgetés után a szálloda és az étterem mindennapi feladatait és új munkalehetőségeit mutatta be Hörcsök Csaba szállodavezető, Török Tímea, az étterem adminisztrációs vezetője és Ledniczky Tiborné mesterpincér.

Ebéd után Lezsák Sándor, a Népfőiskola kuratóriumának elnöke képes beszámolóban tájékoztatta a diákokat az intézmény fejlesztési terveiről. Kiemelte azokat az új munkalehetőségeket, amelyek az elkövetkező három évben várnak betöltésre.

A szakmai kirándulás számos tapasztalatot és élményt nyújtott valamennyi résztvevőnek.

Csinger Andrea és Kis Márta

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Vissza

 

Állásajánlataink


Aktuális állásajánlataink

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Január >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink