Ma 2019 február 17. vasárnap, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Munkatársi értekezlet a Kölcsey Házban
E-mail Nyomtatás PDF

Február 5-én, hétfőn délután értekezletet tartott a Lakitelek Népfőiskola vezetése a Népfőiskolán dolgozó munkatársak részére. A közel három órás összejövetelen ismertetésre került a Népfőiskola 2018-as program naptára, valamint tudnivalókat is megismertek a munkatársak.Az értekezlet keretében előadást tartott a Népfőiskola és a népfőiskolák szerepéről Závogyán Magdolna kultúráért felelős helyettes államtitkár, Hermann György szállodai szakember a Népfőiskola vendégfogadási módjairól beszélt, Molnár Arnold pedig a footgolf sportágat mutatta be, a Nimród footgolf pálya kapcsán.

A kuratórium nevében Bíró Zoltán beszélt a munkatársakhoz. Lezsák Sándor kuratóriumi elnök felvázolta a népfőiskolai fejlesztés ütemezését, az egyes beruházások időtartamát, határidejeit.

Hasonló értekezletek a későbbiekben is lesznek, melyeken a Népfőiskola egészét érintő információk kerülnek ismertetésre a munkatársak részére.

Varga Zoltán

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Vissza

 

Állásajánlataink


Aktuális állásajánlataink

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. Február >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021
25262728   

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink