Ma 2018 december 15. szombat, Valér napja van. Holnap Etelka és Aletta napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


44 lakiteleki nagycsaládosnak készített karácsonyi ajándékot a Népfőiskola
E-mail Nyomtatás PDF

A Lakiteleki Nagycsaládosok Egyesülete megkeresésére a Lakiteleki Népfőiskola egyedi karácsonyi ajándékcsomagot állított össze az egyesület 44 tagcsaládjának. A csomagokat Molnárné Lezsák Anna, a Népfőiskola igazgatóhelyettese adta át az egyesület vezetőjének csütörtökön.A csomagban lévő bejgli, gyerekpezsgő, konyakmeggy, szalmafonat, szaloncukor, mézes puszedli és más apróságok a több gyermeket nevelő nagycsaládosok karácsonyát teszi szebbé.

A Lakiteleki Népfőiskola fontosnak tartja, hogy támogassa a helyi kezdeményezéseket, nem csak a karácsonyi időszakban, de ilyenkor mégis nagyobb figyelem összpontosul a családokra. A Népfőiskola karácsonyi csomagjai jó helyre kerülnek, köszönjük a lakiteleki nagycsaládosok megkeresését – mondta Molnárné Lezsák Anna, akinek köszönetként egy karácsonyi nagycsaládos üdvözlőlapot nyújtott át Kutasiné Szombati Márta egyesületi elnök.


lakitelekma.hu


További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Vissza

 

Állásajánlataink


Aktuális állásajánlataink

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2018. December >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink