Ma 2018 december 17. hétfő, Lázár és Olimpia napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Zajlik a XVII. Lakiteleki Filmszemle
E-mail Nyomtatás PDF

Megtelt a Lakiteleki Népfőiskola Kölcsey háza a XVII. Filmszemle alkalmából. A hagyományoknak megfelelően itt minden néző egyben tagja a zsűrinek is. A nézők között a lakiteleki Tisza Nyugdíjas Klub tagjai.Külön értékelnek és díjat adnak a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium, a nagykőrösi Arany János Református Gimnázium és a kiskunmajsai Tomori Pál Katolikus Gimnázium tanulói. Sára Sándor nevében is köszöntöttem a szemlét, aki tegnap kórházba került, így most először nem tud köztünk lenni.


Szerdán délelőtt folyamán a kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola, a kiskunfélegyházi Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium és a lakiteleki Eötvös Loránd Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai zsűriznek a szakmai testület mellett. A szemlére 114 alkotás érkezett a Kárpát-medence minden részéből, ezek közül a döntőbe 27 film jutott be.

Nálunk is nehéz helyzetben van a zsűri. Ennek oka, hogy a Kárpát-medence és a média minden területéről érkeztek a zsűri tagjai. A nagy létszám (30-an vannak) nagy vitát eredményez. A döntés csütörtök reggelig titkos.Vissza

 

Állásajánlataink


Aktuális állásajánlataink

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2018. December >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink