2023. január 26. csütörtök Vanda, Paula napja van. Holnap Angelika, Angyalka napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Gyarmati Dezső Tanuszoda és Termálfürdő

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a Népfőiskola uszodájában megváltható jegyekkel a Gyarmati Dezső Termálfürdő és Tanuszoda egész nap látogatható.
Így, ha egy kis fürdőzést követően kirándulni támad kedvük, az előzőleg kapott karszalag bemutatásával aznap később is igénybe vehetik az uszoda által kínált lehetőségeket.

A fedett uszodai részen kívül egy 38 Co-os szabadtéri termálmedence várja a kikapcsolódni vágyókat, ötféle élményelemmel. Sőt, a 6 éven aluli gyerekek egy 32 m2 alapterületű 32 Co-os gyermekmedencében is pancsolhatnak.

A lakiteleki, szentkirályi, tiszaugi, tiszaalpári, nyárlőrinci lakosok pedig kedvezményes jegyet válthatnak, amelyet a lakcímkártyájuk bemutatásával vehetnek igénybe.

Árak és nyitva tartás megtekinthető ide kattintva!Gyarmati Dezső Tanuszoda és Termálfürdő