2020. október 26. hétfő Dömötör, Amanda, Armand napja van. Holnap Szabina, Szabrina napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Kösöntyű Néptánccsoport

A kecskeméti Hírös Tanoda Csuporka, Sodrás, Boróka néptánccsoportjai néptánctáborban vettek részt a lakiteleki Népfőiskolán. A táncoktatással, mókás népmesei feladatokkal, éjszakai „róka” kereséssel tűzdelt hét után a néptáncosok a hat nap alatt megtanult tánctudásukról péntek délután gálaműsorral adtak számot.

A kecskeméti Hírös Tanoda Csuporka, Sodrás, Boróka néptánccsoportjai néptánctáborban vettek részt 2015. július 5. és 10. között a lakiteleki Népfőiskolán.

Oktatóik : Nagy Erika, Balogh Ildikó, Balogh Melinda, Csuma Sándor és Fantoly Gyula.

Nagyításhoz kattintson a képre!

A táncoktatással, mókás népmesei feladatokkal, éjszakai „róka” kereséssel tűzdelt hét után a néptáncosok a hat nap alatt megtanult tánctudásukról péntek délután gálaműsorral adtak számot szüleiknek, a megjelent vendégeknek.

A legkisebbek, a Csuporka csoport bodrogközi táncot, míg a Sodrás és a Boróka csoport bonchidai és magyarszováti táncokat tanultak.

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban